Kausimaksu

Yleisurheilun maksut

Kaikilta, jotka osallistuvat yleisurheilujaoston järjestämiin tapahtumiin (kilpailut Loviisassa, ohjatut harjoitukset, urheilukerhot, jäsentoiminta ym.) peritään ajanjaksoilta 1.5.–31.8. ja 1.9.–30.4. kausimaksu, jonka suuruus on 25 €/kausi/henkilö. Mikäli samasta perheestä osallistuu 3 henkilöä tai enemmän, kausimaksu on 50 €/perhe. Maksuun sisältyy myös Torin logolla varustettu T-paita.
Lisäksi arvokilpailuissa kilpailevalla urheilijalla on mahdollisuus tietyin ehdoin osallistua harjoitusleireihin ja kilpailuihin osittain seuran kustannuksella.

Loviisa Torin jäsenmaksu

Kaikilta Loviisan Torin toiminnassa mukana olevilta (lajista ja jaostosta riippumatta) peritään ajanjaksolta 1.5.–30.4. seuran jäsenmaksu 25 €/henkilö iästä riippumatta kerran vuodessa. Vuosikokous syyskuussa vahvistaa jäsenmaksun suuruuden.

Yleisurheilulisenssi

Loviisan Torin omiin kisoihin ja muutamiin muihin epävirallisiin kilpailuihin voi osallistua lunastamatta yleisurheilulisenssiä. Loviisa Tor suosittelee kuitenkin, että kaikilla toiminnassamme (kilpailut, harjoitukset, muut tapahtumat), jollain tavalla mukana olevilla urheilijoilla on voimassa oleva yleisurheilulisenssi/Sporttiturva = tapaturmavakuutus tai muu vastaava vakuutus tai oma henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Sporttiturva -yleisurheilulisenssi (kilpailulisenssi)

Suomen Urheiluliiton (SUL) liittovaltuuston päätöksellä lisenssi on pakollinen kilpailulupa kaikissa virallisissa yleisurheilukilpailuissa.
Ilmoittautuminen virallisiin kilpailuihin tapahtuu SUL:n Kilpailukalenterin kautta ja onnistuu vaan, mikäli urheilijalla on voimassa oleva kilpailulisenssi.


SUL logo. Linkki Suomen Urheiluliiton kotisivuille.