Yhdistyksen toiminta

Toiminta nyt ja vuosien saatossa

Loviisan Tor ry on vuonna 1909 perustettu yleisseura. Seurassa on vuosien varrella harrastettu monipuolisesti eri lajeja. Tällä hetkellä seurassamme voi harrastaa salibandyä, hiihtoa, yleisurheilua sekä sulkapalloa. Vuosien saatossa on Torissa harrastettu myös mm. jalkapalloa, suunnistusta ja luistelua.

Vanhemmat loviisalaiset ehkä muistavat, kun Loviisan lahdella järjestettiin rusettiluistelua torvisoittokunnan soittaessa, jalkapallo-otteluita pelattiin Loviisan torilla, kun silloinen presidentti Urho Kekkonen hiihti Porvoosta-Loviisaan ja takaisin ensimmäisessä Tapani Löfving hiihdossa vuonna 1957 tai kun Kappelinpuistossa järjestettyyn Kunniakierrokseen osallistui noin tuhat henkilöä. Kaikissa näissä tapahtumissa Loviisan Torilla oli sormensa pelissä.

Tällä hetkellä suurin osa harrastajista on junioreita ja juniorijoukkueita, toki seuran ”lippulaiva” on miesten salibandyjoukkue , joka kaudella 2022–23 pelaa Suomi-sarjassa tavoitteena nousta divariin eli seuraavalle sarjatasolle. Torin ”fanaattinen” kannustusjoukko ja vanha palosireeni yhdessä maskotti Torbjörnin kanssa onkin jo varsin tunnettu salibandypiireissä koko maassa.

Seuran urheilijat ovat myös edustanut Suomea eri lajeissa tai seisseet korkeimmilla palkintopalleilla sekä kansainvälisissä että SM-kisoissa.

Loviisan Torin maskotti Torbjörn ja salibandyjoukkue.
Anna ylävitonen Torbjörn!

Helppo lähestyä

Yhteistyö paikallisten yrittäjien, muiden urheiluseurojen sekä Loviisan kaupungin kanssa sujuu hienosti ja olemme erittäin kiitollisia saamastamme tuesta ja mahdollisuuksista tarjota erityisesti lapsille ja nuorille mielekästä tekemistä.
Osallistuminen seuran toimintaan on hyvin edullista ja uusille harrastajille tarjoamme mahdollisuuden osallistua toimintaan maksutta muutaman kerran sekä mahdollisuus lainata urheiluvälineitä.

Tulethan mukaan tutustumaan, osallistumaan tai tukemaan seuramme toimintaa!

Sähköpostiosoitteemme on info@tor.fi

Y-tunnuksemme on 0999928-7