Tor B kaksi harjoitusottelua

Tänään lauantaina 11.8 pelasivat Torin B-juniorit kaksi harjoitusottelua kotiluolassaan.

Tor – SB Heinola
Avausvastustaja oli SB Heinola. Torin ilme oli pirteämpi, mutta ajassa 7.29 avausmaalin iski Heinola ja peli 0-1. Loviisa loi paikkoja vaan ei osumia, kunnes Waltteri Laaksonen karvasi pallon, nousi hyvällä jalalla oikeaa laitaa ja edelleen maalille ja lopuksi pallo pussiin ajassa 11.27. Tor selvitti vielä yhden alivoiman ja erätauolle tilanteessa 1-1.

Toiseen erään Heinola tuli räväkämmällä ilmeellä, mutta maalit latoi Tor. Toisen erän kuudennella minuutilla Loviisa iski kolmesti alle minuutissa. Ensin 2-1 Olli Vikman (Anssi Kallio), 3-1 Waltteri Laaksonen maalin edestä ja 4-1 Anssi Kallio. Mahtoiko peliasento hiukan oieta, mutta joka tapauksessa hyvä ote kirposi ja peli ei soljunut aiempaan tapaan. Joka tapauksessa erä Torille 3-0 ja päätöserään lukemissa 4-1.

Kolmannen erän alkuun pamautti Olli Vikman 5-1 Torille ja 6-1 maalasi Niki Lamberg Ollin nätistä syötöstä. Heinola kaunisteli lukemia 6-2, mutta selkeä voitto Loviisaan.

Tor – Blackbirds
Toinen peli oli Blackbirdsia vastaan joka lähti otteluun vahvasti. Liekö Heinola-pelin moodi jäänyt päälle , mutta ensimmäiset vaihdot oli Tor matkustaja. Blackbirds teki alle minuutissa 0-1 ja ylivoimalla 0-2 kun peliä oli kulunut alle kolme minuuttia. Ajassa 10.25 nousi Anssi Kallio kulmasta maalin eteen ja sivalsi pallon sisään. Avauserä vastustajalle 1-2, mutta Loviisa oli päässyt peliin mukaan.

Toisessa erässä peli aaltoili tasaisena. Blackbirds pääsi toistamiseen kokeilemaan ylivoimalla ja vaikka pari loistopaikkaa olikin, ei palloa Loviisan verkkoon saatu. Toinen erä oli maaliton ja päätöserään luvuissa 1-2.

Kolmannen alussa Tor pelasi ylivoiman, mutta ei maalia. Vain hetki ja vuorostaan Blackbirds pelasi ylivoimalla ja juuri kun Tor oli täysi, iski BB tilanteeksi 1-3.

Tor ei kuitenkaan taipunut vaan Niilo Mantila kiersi maalin ja syötti toiselle juoksukoneelle Waltteri Laaksoselle maalin eteen, joka pamautti kavennuksen 2-3.

Peliä oli jäljellä alle kolme minuuttia, kun Jesse Räisänen ampui viivalta. Veto blokattiin, mutta pallo tuli uudelleen Jesselle jonka puoliautomaattinen ampui heti toisen kerran ja tällä kertaa pallo löysi tiensä perille Blackbirdsin verkkoon. Enempää maaleja ei tiukoista tilanteista huolimatta nähty ja peli tasan 3-3.

Rankkareissa Tor osui kahdesti, Blackbirds ei kertaakaan ja näin voitto Loviisaan.

Tor-SB Heinola 6-2
Tor-Blackbirds 4-3 (RL)

Erilaiset vastustajat ja kaksi hyvää harjoituspeliä. Erityisesti Blackbirds pelissä nouseminen kahdesti kahden maalin takaa tasoihin oli hyvä suoritus ja merkki oikeasta asenteesta.

Loviisan Torin B-juniorit pelaavat 25-26.8 SM-sarjan esikarsinnoissa Jyväskylässä.

💛💙