Torin C-junioreiden sarjapeleille hieno päätös

Torin C-junioreiden sarjapeleille hieno päätös

Loviisan Torin C-juniorit pelasivat viime lauantaina viimeisen sarjaturnauksensa Espoon Kauklahdessa. Peliaikaa oli taas pojille tiedossa, sillä peleihin lähdettiin maalivahdilla ja kahdeksalla pelaajalla.

Tor – EräViikingit Valkoinen
Ensimmäisessä erässä Tor sai hyvin oman pelinsä käyntiin. Vain reilu kolmen minuutin jälkeen meni Loviisa 1-0 johtoon. Sebastian Hollmen syötti ja Oscar Broman pommitti hienon kudin verkkoon. Erän loppuhetkillä teki Jasper Ollas Jerry Jakobssonin syötöstä lukemiksi 2-0. Vahva erä Loviisalta, joskin myös tukku helpoja virheitäkin tehtiin.

Toisessa erässä EräViikingit piti yllä hyvää tempoa ja sai kosolti mainioita maalipaikkoja Loviisan maalile. Loviisan onneksi vastustajan viimeistely ontui tai jos veto lähti, niin Torin maalivahti Emil Jaatinen napsi pallot eleettömästi ja varmasti talteen. Maaliton toinen erä enteili kuitenkin tiukkaa loppua, sillä Torin vahva ote oli luisumassa vastustajalle.

Kolmannesta muodostuikin taistelu. Kun ottelua oli jäljellä vajaa kymmenen minuuttia, iski EräViikingit minuutissa pelin tasoihin. Tor ei kuitenkaan häkeltynyt, sillä Martin Björkel ampui Tori uudelleen johtoon Oscar Bromanin syötöstä ja vain hetki äskeisestä, niin Jerry Jakobsson ja Juuso Suomalainen rakensivat kauniin maalin Jerryn toimiessa tarjoilijana ja Juuson maalatessa.

Heti seuraavassa vaihdossa EräViikingit kavensi tilanteeksi 4-3. Torin akku alkoi hyytyä ja EräViikingit aistivat mahdollisuutensa ja pistivät isoa vaihdetta silmään. Viimeiset viisi minuuttia vastustaja haki vimmatusti kavennusta ja lopussa ilman maalivahtiakin, mutta Loviisa kesti ja pisteet Torille.

 

Tor – Indians
Koko kauden päätöspelissä vastaan tuli Indians. Peli oli Indiansille päivän ensimmäinen, joten loviisalaisleirissä osattiin odottaa kovaa urakkaa. Onneksi Indians lähti peliin maltillisella liikkeellä ja Torin pelaajat saivat hiukan säästellä voimiaan. Tasainen avauserä oli maaliton.

Toisen erän toisella minuutilla kapteeni Jasper Ollas näytti mallia taistelutahdosta. Jasper nousi väkisin maalille ja pisti pallon reppuun. Loviisa sai maalista lisäboostia, mutta seurauksena olikin jäähy ja alivoima. Alivoimalla pelattaessa pääsi ulottuva Axel Ahoranta tökkäämään itselleen juoksupallon. Acke ampaisi heittämällä irti vastustajasta ja nostatti tunnelmaa hienolla alivoimamaalilla.

Neljä minuuttia edellisestä ja Axel onnistui toistamiseen ja peli 3-0. Syötön tarjoili Jasper Ollas. Toisen erän viimeisellä minuutilla Indians kavensi lukemiksi 3-1 ja samaisessa tilanteessa Loviisa tuomittiin uudelleen alivoimalle. Tässäkin erikoistilanteessa verkko soi Indiansin päädyssä, kun Jerry Jakobsson ja Juuso Suomalainen irtosivat vastaiskuun ja löivät lukemiksi 4-1 alivoimalla vain kaksi sekuntia ennen erätaukoa.

Kolmannessa erässä Indiansin usko alkoi hiipua. Loviisa paukutti reiluun minuuttiin kolme maalia ja peli oli taputeltu. Maalit tekivät Juuso Suomalainen, Oscar Broman ja Axel Ahoranta, joka näin täydensi hattutemppunsa. Syöttäjinä Martinit eli Martin Björkell kahdesti ja Martin Leppälä kerran. Aivan lopussa Indians kaunisteli lukemiksi 7-2.

C-junioreiden sarjapelit ovat nyt ohi. Kausi meni jopa odotettua paremmin ja ennen kaikkea nousujohteisesti. Tiukat pelit joukkue onnistui miltei poikkeuksetta kääntämään voitoksi osoittaen näin henkistä vahvuutta. Tor sijoittui yhdeksän joukkueen sarjassa komeasti kolmanneksi.

 

 

Tor – EräViikingit Valkoinen 4-3 (2-0)(0-0)(2-3)
Oscar Broman 1+1
Jerry Jakobsson 0+2
Martin Björkell 1+0
Juuso Suomalainen 1+0
Jasper Ollas 1+0
Sebastian Hollmen 0+1
Martin Leppälä
Axel Ahoranta
Emil Jaatinen (mv)

Tor – Indians II 7-2 (0-0)(4-1)(3-1)
Axel Ahoranta 3+0
Juuso Suomalainen 2+0
Jasper Ollas 1+1
Martin Björkell 0+2
Oscar Broman 1+0
Jerry Jakobsson 0+1
Martin Leppälä 0+1

🏆👍🏆👍🏆👍🏆👍🏆👍🏆👍🏆👍🏆👍🏆👍🏆👍🏆