Loviisan Torin E-junioreilla komea kotiturnaus

Loviisan Torin E-junioreilla komea kotiturnaus

Loviisan Torin E-juniorit pelasivat viime lauantaina ylemmän D2-haastajasarjan kotiturnauksen Loviisan Agricolahallissa.

Tor – FC Tuusula
Turnauksen avausottelussa oli vastassa FC Tuusula, joka oli lohkon kakkospaikalla tasapisteissä Oilersin kanssa. Lohkon kaksi parasta menevät finaaliin joten Tuusula tarvitsi kipeästi pisteitä.

Ensimmäinen erä oli Torilta yksi kauden parhaista. Kaikki kolme kenttää onnistuivat maniosti. Pelaajien liike oli hyvää, palloa maltettiin liikuttaa ja jokaisen kentän koko viisikko hoiti myös puolustusroolinsa. Maaleja ei paikoista huolimatta nähty kummassakaan päässä, sillä molempien maalivahdit pelasivat erinomaista peliä

Toisessa erässä maalinteon aloitti Tor. Reilu kahden minuutin jälkeen Miko Vaarimo iski Loviisan johtoon Samuli Holmin syötöstä.Ottelun puolessa välissä Samuli Holm karvasi pallon itselleen ja lukemat 2-0 Torille. Tuusula kavensi ja kolmanteen erään tilanteessa 2-1.

Kolmannessa erässä Loviisa pääsi kokeilemaan maalintekoa ylivoimalla.Tilaisuus hyödynnettiin ja Tor siirtyi uudelleen kahden maalin johtoon lukemissa 3-1. Maalin teki Martin Carlsson ja syötön antoi Siru Jakobsson.

Tor meni jo 4-1 johtoon, kun Albert Tyskasin kaukolaukaus llipsahti maaliin. Syöttäjänä Toivo Heiskanen. Mahtoiko loviisalaisilla jo peliasento aavistuksen suoristua, mutta FC Tuusula ei ollut luovuttanut ja tuli kahdella osumallaan taas maalin päähän. Tuusula haki tasoitusta ilman maalivahtia, jolloin Samuli Holm pamautti päätösnumeroiksi 5-3 tyhjään maaliin. Syöttöpiste Martin Carlssonille.

Tor – Kisla
Päivän päätteeksi toiseen peliin Tor lähti hieman eri kokoonpanolla ja pienemmällä pelaajamäärällä kuin avauspeliin. Heti pelin alusta alkaen oli selvää, että Kislan liike oli vaatimatonta. Kun vastustajan pelitempo on matala, on vaara että omakin joukkue lähtee samaan, mutta Tor ei tähän sortunut. Loviisa dominoi pelitapahtumia mielin määrin.

Avausmaalin teki Pontus Stark, joka normaalisti urakoi maalitolppien välissä maalivahdin maski päässä. Syötön antoi Jenna Rosendahl. Toisen Torin maalin teki Mickel Back Siru Jakobssonin syötöstä ja kolmannessa taas asialla Pontus Stark. Mickel syötti Pontuksen toisen osuman. Myös Kisla onnistui ja erätauolle tilanteessa 3-1.

Toisessa erässä peli ratkesi. Mickel Back teki kolme maalia, joista yksi ylivoimalla ja yksi alivoimalla. Syöttäjinä Ville Yrjölä, Toivo Heiskanen ja Pontus Stark. Pakki Pontus Hansson veti kaukolaukauksen keskiviivan tuntumasta ja pallo löysi tiensä verkkoon. Erä Torille 4-0 ja päätöserään tilanteessa 7-1.

Loviisan keskustassa oli samaan aikaan alkanut divarin ensimmäinen finaali, joten joukkueella oli halua päättää turnaus nopeasti. Torin pelaajat laittoivat ison pykälän silmään päätöserässä ja mättivät seitsemässä minuutissa kuusi osumaa, minkä jälkeen tuomari keskeytti pelin maalieron ollessa 12 maalia.

Kolmannessa erässä maalin tekijöinä Mickel Back 2 (Mio Dyring, Jenna Rosendahl), Ville Yrjölä 2 (Toivo Heiskanen, Pontus Hansson), Niilo Palasmaa (Ville Yrjölä) ja Siru Jakobsson.

Loviisan E-junioreiden viimeinen sarjaturnaus pelataan 15.4 Masalassa. Tuolloin vastaan tulevat SB Vantaa sekä kaikki ottelunsa voittanut sarjakärki EräViikingit.

Tor – FC Tuusula 5-3 (0-0)(2-1)(3-2)
Samuli Holm 2+1
Martin Carlsson 1+1
Albert Tyskas 1+0
Miko Vaarimo 1+0
Toivo Heiskanen 0+1
Siru Jakobsson 0+1
Ville Yrjölä
David Vauhkonen
Mickel Back
Taavi Ylärakkola
Pontus Hansson
Väinö Hovi
Jenna Rosendahl
Mio Dyring
Marwin Lindholm
Johan Salminen
Pontus Stark (mv)

Tor – Kisla 13-1 (3-1)(4-0)(6-0)
Mickel Back 6+1
Ville Yrjölä 2+2
Pontus Stark 2+1
Siru Jakobsson 1+1
Pontus Hansson 1+1
Jenna Rosendahl 0+2
Toivo Heiskanen 0+2
Niilo Palasmaa 1+0
Mio Dyring 0+1
Alex Tolonen (mv)