Torin B-junioreiden sarjapelit päätökseen

Torin B-junioreiden sarjapelit päätökseen

Loviisan torin salibandyn B-junioreiden sarjapelien viimeinen turnaus pelattiin lauantaina Masalassa Kirkkonummella. Peleistä oli otettava kaksi voittoa, jotta mahdollisuudet karsintapeleihin säilyisivät.

VSS – Tor

Ensimmäisessä pelissään Tor lähti hakemaan voittoa Vihdin SaliSusista. Vajaan minuutin pelin jälkeen VSS kuitenkin napautti avausosuman, mikä jäikin tarkasti pelatun erän ainokaiseksi.

Toisessa Tor tasoitti Emil Ahorannan osumalla. Peli eteni tasaisissa merkeissä ja vähämaalisena. Kolmanteen lukemissa 1-1.

Kolmannessa erässä tasainen vääntö jatkui. Ottelua oli jäljellä reilu viisi minuuttia, kun VSS pääsi yrittämään ylivoimalla. Vihti iskikin johto-osuman ja Tor tarvitsi nyt kaksi osumaa voittoon. Maalia haettiin ilman maalivahtia, jolloin VSS pääsi kaunistelemaan loppulukemiksi 3-1.

PSS – Tor
Kauden päätöspelissä vastaan tuli tuttu porukka Porvoosta eli PSS. Porvoo voitti avauserän, mutta kuten ensimmäisessäkin pelissä niin tässäkin toiseen erään tuli uusi Tor. Heti erän alkuun Oscar Broman teki Jose Vauhkosen syötöstä kavennuksen 2-1. Tasoitusmaalia saatiin odottaa aivan erän viime hetkille, kunnes Markus Tamminen maalasi Nicklas Nyholmin syötöstä pelin tasoihin.

Kolmannessa PSS siirtyi jo 4-2 johtoon, mutta viimeisellä minuutilla Tor tuli vielä peliin mukaan kun Oliver Kanerva kavensi Markus Tammisen syötöstä 4-3. Voitto meni lopulta kuitenkin Porvooseen.

B-junioreiden kausi on sarjapelien osalta nyt paketissa. Syksyllä joukkue selvitti tiensä eliittijatkosarjaan. Vuoden vaihteessa pelattiin maailman suurimmassa turnauksessa Storvretanissa, missä peli-ilo ja tekeminen oli koko kauden parhainta. Joukkue voitti alkulohkonsa puhtaalla pelillä ja sai mukaansa mahtavia muistoja ja roimasti hyvää kokemusta. Vaikka kevätkaudella Storvretassa löytynyt flow osittain katosikin, on koko kauden tilinpäätös vahvasti plussalla.

VSS – Tor 3-1 (1-0)(0-1)(2-0)
Emil Ahoranta 1+0
Jose Vauhkonen
Joona Suomalainen
Markus Tamminen
Oscar Broman
Sebastian Stark
Nicklas Nyholm
Oliver Kanerva
Valtteri Pirttimaa
Roy Carlsson
Peik Leppälä (mv)

PSS – Tor 4-3 (2-0)(0-2)(2-1)
Markus Tamminen 1+1
Oscar Broman 1+0
Oliver Kanerva 1+0
Jose Vauhkonen 0+1
Nicklas Nyholm 0+1
Max Mattas (mv)