Salibandyn E-junioreille kaksi voittoa

Salibandyn E-junioreille kaksi voittoa

Loviisan Torin E-juniorit kohtasivat sunnuntaina kissapetolaumat Tiikerit ja Panthersit Campo Sportcenterissä Vantaalla. Vahvistettu E-junnujen joukkue pelasi kaksi maalirikasta ottelua, joista molemmista otettiin voitot.

Tor – Tiikerit Red
Avauspelissä vastassa oli Tiikerit. Loviisa hallitsi avauserää ja vei sen puhtaasti 3-0. Maaleista vastasivat Miko Vaarimo, Samuli Holm ja Mickel Back. Syöttöpiste Martin Carlssonille.

Loviisa kenties hiukan oikaisi selkää ja Tiikerit tulivat peliin uudelleen mukaan voittamalla toisen erän 3-4. Loviisan maaleista ja syöttöpisteistä vastasivat Miko, Samuli ja Martin Carlsson. Kolmannen erän ensimmäisessä vaihdossa Tiikerit nousi jo maalin päähän, mutta Tor kampesi jälleen eroa. Päätöserässä mätettiin maaleja toisen erän tapaan, mutta tällä kertaa Torille 4 ja Tiikereille 3. Voitto Loviisaan maalein 10-7

Panthers – Tor
Avauserä oli kuin toisinto edellisen pelin ensimmäisestä erästä. Tor vei erän 0-2. Maaleista vastasi Samuli Holm ja tarjoilun hoiti Miko Vaarimo. Joukkue ehkä odotti helpompaa peliä kuin mitä lopulta saatiin. Panthers tuli toisessa erässä tasoihin. Tor siirtyi johtoon, kun Taavi Ylärakkola löi maalin edestä Albert Tyskasin syöttämän pallon sisään, mutta taas Panthers tasoitti. Tor iski kaksi ja Panthers yhden ja kolmanteen Torin johtaessa 4-5.

Päätöserässä Panthers tuli ylivoimamaalilla tasoihin ja sai peliinsä uutta potkua. Loviisan ote alkoi irrota ja Panthers sai hengen päälle. Lopulta Panthersin työnteko palkittiin ja se siirtyi johtoon 6-5. Tor haki aikalisän kautta ryhtiä peliin ja sitä löytyikin, mutta tuomarin ottaessa roolia katkesi Loviisan hyvä vaihe jäähyyn. Panthersin ylivoima oli tehokas ja se iski jo kolmannen yv-maalin ja Tor tappiolla 7-5.

Tor painoi kaasun pohjaan ja alkoi kova takaa-ajo. Miko Vaarimo nosti Loviisan tasoihin kahdella maalilla, joihin syötöt antoi Pontus Hansson ja Samuli Holm. Kahdeksas Torin osuma merkattiin omaksi maaliksi, vaikka Mikolla oli iso rooli tässäkin osumassa. Loviisa joutui jälleen alivoimalle, mutta tällä kertaa maalin teki Loviisa ja peli 7-9. Panthers kuitenkin lopulta onnistui jälleen ylivoimalla ja kavensi tilanteeksi 8-9. Aivan lopussa Samuli Holm teki Ville Yrjölän syötöstä päätöslukemat 8-10 tyhjään maaliin.

E-junioreiden sarjapelit jatkuvat seuraavan kerran 24.3 Loviisan Agricolahallissa. Tuolloin vastaan tulevat klo 10.00 FC Tuusula ja klo 17.00 Kisla

Tor – Tiikerit Red 10-7 (3-0)(3-4)(4-3)
Miko Vaarimo 5+2
Samuli Holm 3+2
Martin Carlsson 1+2
Mickel Back 1+0
Ville Yrjölä 0+1
David Vauhkonen
Taavi Ylärakkola
Pontus Hansson
Albert Tyskas
Jenna Rosendahl
Niilo Palasmaa
Siru Jakobsson
Marwin Lindholm
Pontus Stark (mv) 0+1

Panthers – Tor 8-10 (0-2)(4-3)(4-5)
Samuli Holm 5+1
Miko Vaarimo 3+2
Taavi Ylärakkola 1+0
Albert Tyskas 0+1
Pontus Hansson 0+1
Martin Carlsson 0+1
Ville Yrjölä 0+1
Pontus Stark (mv) 0+1