Salibandyn C-junnut hattuilivat tuplavoiton

Salibandyn C-junnut hattuilivat tuplavoiton

Loviisan Torin C-juniorit pelasivat sarjaturnauksen kaksi ottelua Ruskeasuolla Helsingissä. Pelaajia mukana oli alle kaksi kentällistä eli tiedossa oli hikinen iltapäivä.

M-Team – Tor
Ottelussa Tor istahti heti kuskin paikalle. Ensimmäisten minuuttien aikana ei M-Teamille annettua palloa lainkaan ja Tor hallitsi. Palloa ei kuitenkaan verkkoon saatu vaan vedot viuhuivat ohi maalin.

Kuuden minutin kohdalla Tor ampui avausmaalin ylivoimalla. Jouni Flink iski pallon sisään Jusuo Suomalaisen syötöstä. Erä oli Torin hallintaa, mutta myös M-Team alkoi heräillä. Erän viimeisellä minuutilla M-Team tasoitti pelin ja näin tasalukemissa toiseen erään.

Toisessa erässä Tor siirtyi uudelleen johtoon, kun Petteri Turto syötti ja Jouni Flink maalasi. M-Team kuittasi kuitenkin heti seuraavassa vaihdossa ja peli taas tasan. Lukuisista paikoista huolimatta tarkkuus oli sen verran hukassa, että pallot päätyivät kentän päätyverkkoon.

Kolmannessa erässä Torin Jasper Ollas vei Loviisan taas johtoon Jouni Flinkin syötöstä. Tällä kertaa M-Team ei kyennyt kuittaamaan vaan Tor otti yhä tiukemmin otetta pelistä. Jouni Flink täydensi hattutempun Martin Leppälän syötöstä ja peli 2-4. Päätöslukemat 2-5 teki Jasper Ollas Juuso Suomalaisen syötöstä. Ansaittu voitto Loviisaan.

 

Blackbirds Valkoinen – Tor
Toisessa ottelussa vastassa oli Blackbirds. Loviisan alku otteluun oli vaikea ja tahmea. Torin peli ei soljunut ja vastaavasti Blackbirds oli todella tehokas ja yht’äkkiä se johti peliä jo 3-0. Henkisesti tärkeän kavennuksen teki Juuso Suomalainen alivoimalla. Mitä pidemmälle erä eteni sen vahvemmin ote siirtyi Torille. Vielä ennen erän loppua Tor osui toistamiseen, kun Jasper Ollas teki Rasmus Ståhlin syötöstä ja erätauolle tilanteessa 3-2.

Toisessa erässä Tor tuli tasoihin Jouni Flinkin osumalla. Maalin tarjoili Rasmus Ståhl. Blackbirds meni kuitenkin uudelleen johtoon ja johto kesti toiseen erätaukoon saakka.

Kolmannessa erässä Torin pojat näyttivät henkisen vahvuutensa. Pelaajat repivät irti jokaisen voiman rippeenkin ja pisti isompaa pykälää päälle. Blackbirds alkoi pudota kyydistä ja vastaavasti Torin sihti löytyi. Ensin Juuso Suomalainen ampui Torin tasoihin ja kohta sama mies siirsi Torin ensi kertaa ottelussa johtoon ja Juusolle hattutemppu. Syötöt tarjoilivat Axel Ahoranta ja Petteri Turto. Tämän jälkeen Jasper Ollas onnistui Rasmus Ståhlin syötöstä ja vastustaja oli helisemässä. Se otti aikalisän ja yritti pysäyttää Loviisan vyöryä, mutta turhaan. Jasper Ollas viimeisteli hattutempun Jouni Flinkin syötöstä. M-Team kaunisteli lukemia, mutta viimeisen niitin iski tyhjiin Juuso Suomalainen. Syöttöpinna Martin Leppälälle ja voitto Loviisaan 5-8.

Hyvä turnaus, mistä kolattiin täydet pinnat. JJJ-ketju eli Jasper-Jouni-Juuso oli liekeissä ja jokaiselle pelaajalle hattutemppu. Molemmissa peleissä pelaaminen oli nousujohteista ja voitto väännettiin päätöserässä.

M-Team – Tor 2-5 (1-1)(1-1)(0-3)
Jouni Flink 3+1
Jasper Ollas 2+0
Juuso Suomalainen 0+2
Petteri Turto 0+1
Martin Leppälä 0+1
Rasmus Ståhl
Linus Ståhl
Mathias Willner
Axel Ahoranta
Emil Jaatinen (mv)

Blackbirds – Tor 5-8 (3-2)(1-1)(1-5)
Juuso Suomalainen 4+0
Jasper Ollas 3+1
Rasmus Ståhl 0+3
Jouni Flink 1+1
Axel Ahoranta 0+1
Martin Leppälä 0+1
Petteri Turto 0+1
Emil Jaatinen (mv)