Torin B-juniorit kotiturnauksessa

Torin B-juniorit kotiturnauksessa

Viime sunnuntaina Loviisan Torin B-juniorit isännöivät salibandyn eliittijatkosarjan turnuasta Loviisan liikuntahallissa. Kapealla rosterilla liikkeellä olleelle Torille tappio ja voitto.

Tor – Oilers Sininen

Turnauksen avausottelussa Loviisan Tor kohtasi Oilersin Espoosta. Torin peli käynnistyi yskähdellen ja vaikka ei Oilerskaan avauserässä liekeissä ollut niin vieraat veivät sen maalein 0-2.

Toisessa erässä Torin avausmaalin teki Valtteri Pirttimaa maalivahti Max Mattaksen napatessa syöttöpisteen. Oilers siirtyi jälleen kahden maalin johtoon, mutta Loviisa kuittasi nopeasti Niko Oravan osumalla ja Tor taas maalin päässä. Syötön Nikon maaliin antoi Nicklas Nyholm. Toinen erä Torille 2-1 ja ottelu tilanteessa 2-3.

Kolmannessa erässä espoolaiset onnistuivat jälleen Torin pelatessa alivoimalla. Loviisa kavensi, mutta reilu viisi minuuttia ennen loppua Espoolle maali onnekkaastikin ja päätöserä heille 1-2 ja koko ottelu lukemin 3-5. Oilers ei loistanut, mutta pelasi kuitenkin Loviisaa paremmin ja pisteet Espooseen.

Tor – Rangers

Sunnuntaipäivän päätteeksi Tor kohtasi Rangersin Kirkkonummelta. Tor otti kuskin paikan pelin alusta alkaen. Rangersillä oli yritystä ja sähinää, mutta rymisteli jäi yksilötasolle ja yhteispeli puuttui. Ottelun avausmaalin Tor teki ylivoimalla. Emil Ahoranta pyssytti Valtteri Pirttimaan syötöstä 1-0. Reilu minuutti tästä ja Sebastian Stark siirsi Torin 2-0 johtoon. Avauserässä ei enempää osumia nähty ja toiseen tilanteessa 2-0.

Toisessa erässä meno jatkui samanlaisena. Tor pystyi luomaan useammin ja vaarallisempia paikkoja kuin Rangers ja kahdesti näistä osuttiinkin. Ensin Ilari Koskenmäki teki 3-0 Sebastian Starkin syötöstä ja 4-0 syntyi Niko Oravan lavasta Valtteri Pirttimaan syötöstä. Toinen erä ensimmäisen tapaan 2-0 Loviisalle ja päätöserään tilanteessa 4-0.

Kolmannessa erässä Rangersin usko loppui ja joukkue sortui jäähyilemään. Kolmesta ylivoimasta kaksi Tor hyödynsikin ja molemmissa maalin tekijänä Emil Ahoranta ja Empun hattutemppu oli valmis. Syötöt antoivat Nicklas Nyholm ja Valtteri Pirttimaa. Rangers kaunisteli lukemia kahdella osumalla, mutta Loviisan voittoa se ei kyennyt uhkaamaan. Ottelun viimeisen osuman ampui Oscar Broman Sebastian Starkin syötöstä.

Eliittijatkosarjan viimeinen kierros pelataan ensi lauantaina Masalassa. Torin mahdollisuudet karsintapeleihin kuitistuivat Oilers tappion myötä eivätkä jatkopelit ole enää pelkästään omissa käsissä. Päätösturnauksesta kaksi voittoa ja vähän apuja kaverilta niin Tor on jatkossa.

Tor – Oilers Sininen 3-5 (0-2)(2-1)(1-2)
Niko Orava 1+0
Oliver Kanerva 1+0
Valtteri Pirttimaa 1+0
Nicklas Nyholm 0+1
Ilari Koskenmäki
Jose Vauhkonen
Oscar Broman
Rasmus Järventaus
Sebastian Stark
Emil Ahoranta
Roy Carlsson
Max Mattas (mv) 0+1

Tor – Rangers 7-2 (2-0)(2-0)(3-2)
Emil Ahoranta 3+0
Sebastian Stark 1+2
Valtteri Pirttimaa 0+3
Ilari Koskenmäki 1+0
Niko Orava 1+0
Oscar Broman 1+0
Nicklas Nyholm 0+1
Peik Leppälä (mv)