Salibandyn C-juniorit seikkalivat Klondykessa

Salibandyn C-juniorit seikkailivat Klondykessa

Loviisan Torin C-juniorit pelasivat turnauksen Keravan Klondykessa. Pitkä tauko näkyi erityisesti ensimmäisessä pelissä ja vaikka toinen olikin jo ryhdikäs taistelu, oli tuloksena turnauksesta kaksi tappiota.

Tor – EräViikingit East

Avauspelissä Tor kohtasi EräViikingit. Loviisan vahvuus aiemmissa kohtaamisissa oli ollut hyvä jalka ja kova taistelu kaksinkamppailuissa, mutta nyt nämä vahvuudet olivat siirtyneet EräViikingeille. Tor ei missään vaiheessa ottelua päässyt mukaan ottelun rytmiin. Erä voitti jokaisen erän ja koko ottelun puhtaasti 0-6.

Tor – SB Vantaa White
Toisessa ottelussa Loviisa kohtasi sarjakärki SB Vantaan. Oma peli oli saatu avausottelua huomattavasti paremmin uomiinsa ja ensimmäinen erä pelattiin tasan. Toisessa erässä Torilla oli mustat minuutit jonka aikana SB Vantaa iski kolme maalia. Päätöserään 0-3 tappioasemissa.

Kolmannessa erässä nähtiin taisteleva Tor ja joukkueella oli useita hyviä maalipaikkoja, mutta SB Vantaan maalivahti pelasi erinomaista ottelua. Viimein kavennus syntyi Juuso Suomalaisen kaukolaukauksesta, mihin syötön jakeli Petteri Turto. Aikalisän kautta Tor haki ja sai vielä himpun lisää virtaa, mutta kavennusta ei vain saatu aikaiseksi. Ottelun lopussa Vantaa löi neljännen maalinsa ja voitti ottelun osumin 1-4.

Turnauksen avausottelu meni pelitempoa hakiessa ja muistellessa, mutta toisessa pelissä nähtiin tuttu hyvällä ilmeellä ja asenteella pelaavat Loviisan Torin C-juniorit ja tasurikin olisi ollut vähintäänkin ansaittu. Sarja jatkuu ensi lauantaina Ruskeasuolla, jolloin vastaan tulevat klo 13.00 M-Team ja klo 16.00 Blackbirds Valkoinen.

Tor – EräViikingit East 0-6 (0-2)(0-3)(0-1)

Tor – SB Vantaa White 1-4 (0-0)(3-0)(1-1)
Juuso Suomalainen 1+0
Petteri Turto 0+1
Mathias Willner
Jesse Holmberg
Rasmus Ståhl
Linus Ståhl
Martin Björkell
Jerry Jakobsson
Martin Leppälä
Sebastian Hollmen
Jouni Flink
Jasper Ollas
Emil Jaatinen (mv)