Ponneton esitys Turkua vastaan, mutta voitto Tikkurilassa

This post is also available in: ruotsi

Divarin runkosarjan ottelu Tor–FBC Turku päättyi numeroihin 5–8 lauantai-iltana. Eränumerot kirjattiin 3–3, 1–2, 1–3.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Torin valmentajan näkemys pelistä oli selvä ja vastaus oli lyhyt ja napakka.

Teemu Karjalaisen otteet olivat varmat vaikka voitto ei tullutkaan. Foto: Carita Liljendahl

– Meiltä ponneton esitys, tehotonta peliä, sanoo Marko Paju. Vastustaja teki kolme ylivoimamaalia, nyt vain katse huomiseen!

Loviisan Torilla on runkosarjassa kolme ottelua jäljellä. Sunnuntaina 25. helmikuuta joukkue kohtaa vieraissa Tikkurilan Tiikerit, tiistaina Sipoossa Ådalens IF:n ja lauantaina 3. maaliskuuta O2 Jyväskylän kotona.

Torin pelaaja Jesse Tolvanen toteaa myös, että hänen joukkueensa oli kolmannessa erässä aneeminen lauma. Kaksi ensimmäistä erää peli kulki paremmin.

– En osaa sanoa mistä tappio johtuu, ehkä Turku halusi enemmän voittaa.

FBC Turun Sami Tuominen totesi, että voitto tuntui hyvältä, taistelu playoffspaikoista on kova. Vieraiden valmentaja Teemu Vainio sanoi myös, että voitto Loviisassa maistuu aina hyvälle.

– Alku oli tosi tasainen ja tuntui siltä, että peli olisi voinut päättyä miten vain.

FBC Turun ylivoima oli tehokas kun Tor taas puolestaan ei pystynyt loppukirissään edes kuudella neljää vastaan tekemään maaleja.

Kotiyleisön mieliksi tehtiin kuitenkin kaksi hienoa maalia. Ajassa 2.34 Joni Niiranen avasi pitkällä syötöllään tilanteen maalin edessä mistä Jesse Tolvanen teki 1–1. Tasoitus 4–4 lähti Tolvasen syötöstä maalin tolpan juurelle missä Mathias Palm oli sopivasti paikalla.

Ilahduttavaa oli myös, että Julle Sumén on taas pelikunnossa. Torin kokoonpanosta puuttui muun muassa Jonas Hällfors jalkavaivan takia.

Torin pisteet: Joni Niiranen 1+1, Asko Santero 1+1, Peik Salminen 1+0, Matias Palm 1+0, Kasper Tähkä 1+0, Jesse Tolvanen 0+2, Sami Aalto 0+1.

Tulospalvelu

Muut tulokset ja sarjataulukko

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Ottelu Tikkurilan Tiikerit – Loviisan Tor oli myös tasainen.
Se päättyi numeroin 7-8, tilastot Tulospalvelussa tässä.