A-junioreille voitto ja tappio

Launtaina jatkuivat Loviisan Tor A-ikäisten ylemmän jatkosarjan pelit. Vastaan asettuivat M-team II ja lohkoa johtava Tiikerit.

Loviisan Tor-M-team II 5-1

Valmistautuminen päivän ensimmäiseen koitokseen oli hyvä, mikä näkyi jo ottelun alussa. Tor hallitsi palloa ja sai ensimmäisen ylivoiman ajassa 2.30. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta vaan M-teamin alivoima pääsi jopa yllättämään iskien pallon Tor-maaliin.
Tämä ei lannistanut loviisalaisia vaan kova työ jatkui ja se sai palkintonsa seuraavassa ylivoimassa. Niilo Mantila laukoi pallon tarkasti maaliin Väinö Paavilaisen syötöstä ajassa 10.56. 1-1 lukemissa mentiin toiseen erään.
Toinen erä alkoi hyvin rikkonaisesti ja molemmat joukkueet pääsivät kokeilemaan ylivoimaansa tuloksetta. Oscar Arnkilin rangaistuslaukaus ei sekään uponnut ja näytti siltä että toisesta erästä tulee maaliton, ennenkuin Arnkil laukoi pallon maaliin Niklas Rosqvistin syötöstä M-teamin puolustuksen nukkuessa. Tämäkin maali syntyi ylivoimalla.
Tor ei lähtenyt kolmanteen erään varmistamaan johtoasemaansa, vaan lisäsi kaasua. Kun kolmatta erää oli pelattu kaksi minuuttia laukoi Ronny Blomqvist pallon tulisesti ranteellaan ohi vastustajan maalivahdin. Syötön antoi Paavilainen. Tästä viisi minuuttia niin Markus Ruonala tälläsi one-timerin Niko Ronimuksen poikkarista vastustamattomasti maaliin. M-teamin aikalisä ei auttanut joukuetta kirimään Torin rinnalle ja ottelun loppuhetkillä Paavilainen laukoi maalin Arnkilin syötöstä ja kaunisteli loppulukemiksi 5-1 ylivoimalla. Maalissa Henri Rinne torjui loistopelin.

Tiikerit-Loviisan Tor 10-7

Tor lähti päivän toiseen otteluun taistelemaan sarjaykkösiä eli Tikkurilan Tiikereitä vastaan. Ottelu sai todella ikävän alun Torin kannalta. Neljä minuuttia pelattu ja taulu näytti 4-0 vastustajalle. Tor otti aikalisän ja puki työhaalarit päälle ja se palkittiin. Seuraavat kolme maalia teki loviisalaiset peräjälkeen; Lehtola(Niemelä), Paavilainen(Koso), Mantila(Arnkil). Molemmat joukkueet teki erän loppuun vielä yhdet ja toiseen erään mentiin lukemissa 5-4.

Tiikerit oli odotetun kova läpi ottelun ja siirtyi jo 6-4 johtoon. Tor puolusti sinnikkäästi ja kavensi ennen toisen erän loppua tilanteeksi 6-5. Ruonala iski Blomqvistin reboundin tyhjiin. Kolmannen erän alussa sai Tor loistavan sauman iskeä peli tasoihin. Loviisalle tarjottiin ylivoima mikä oli läpi koko päivän hyvin tehokas. Paavilainen oli myös samaa mieltä ja laukoi pallon maalivahdin jalkojen välistä maaliin Mantilan syötöstä. Tilanne jännittävä 6-6.

Tämä kuitenkin herätti tiikerilauman joka karkasi nopeasti kolmen maalin johtoon. Loviisa teki kaikkensa ja kavensi tilanteeksi 9-7 Ruonalan maalilla. Tor yritti vielä tulla rinnalle ilman maalivahtia, mutta Tiikerit pääsi tekemään viimeisen tyhjiin ja näin jäi lopputulokseksi 10-7.

25.2 Loviisan Torin A-nuorten taival jatkuu Tuusulan salibandyhallissa. Tällöin vastaan asettuvat LoSB ja EräViikingit Akatemia.

/Oscar Arnkil