Karhut voitti jatkoajalla

This post is also available in: ruotsi

LOVIISA Loviisan Tor sai divarin runkosarjan ottelussa Porin Karhuja vastaan tyytyä yhteen pisteeseen lauantai-iltana. Saavutus oli sinänsä hyvä, koska vierasjoukkue oli kahden maalin johtoasemassa kun ottelua oli jäljellä kahdeksan ja puoli minuuttia.

Nicolas Malmberg ja Asko Santero. Foto: Benny Liljendahl

Varsinaisen peliajan jälkeen ottelu päättyi numeroin 4–4 (2–1, 0–2, 2–1).

– Hävisimme jatkoajalla maalilla, joten ei tämä ollut mitenkään kauhean huono peli meiltä, toteaa Torin kakkosvalmentaja ja pelaaja Peik Salminen ottelun jälkeen. Peli oli tasainen ja parempi joukkue voitti.

Karhujen uusi valmentaja Pekka Nylund totesi, että pisteet olivat erittäin tärkeät hänen joukkuelle. Tilanne divarissa on todella tasainen. Seitsemän joukkuetta ovat vielä mukana taistelemassa karsinta- tai loppupelipaikoista.

Dan Forsström, taustalla Andreas Hietala. Foto: Benny Liljendahl

– Loviisan Torilla on paljon kokeneita ja taitavia pelaajia, sanoo Nylund. Saimme heidän osaamiset kuriin korkealla tempolla. Mielestäni tuomareilla oli myös hyvä ja tiukka, mutta silti riittävän salliva linja.

Torille ei tuomittu yhtään ulosajoa. Karhujen pelaajat istuivat jäähyllä kaksi kertaa, joista ensimmäinen oli viisiminuuttinen. Tämän aikana Tor ei tehnyt maalia, sen sijaan Karhut teki alivoimalla tärkeän 2–3 osuman.

Karhut ansaitsivat voittonsa kurinalaisella pelillä. Pallo liikkui hyvin ja joukkue voitti suurimman osan kaksinkamppailuista.

Sunnuntaina 11. helmikuuta Tor kohtaa vieraissa M-Teamin Ruskeasuolla. Ottelu alkaa kello 18.30.

Torin pisteet: Jesse Tolvanen 1+0, Sami Aalto 1+0, Jonas Hällfors 1+0, Asko Santero 1+0, Joni Niiranen 0+1, Andreas Hietala 0+1, Iiro Liede 0+1, Dan Forsström 0+1.

Tulospalvelu.

Maalikooste.

Lehdistötilaisuus.