Kolmas erä ratkaiseva SB Vaasaa vastaan

This post is also available in: ruotsi

LOVIISA Kaksi erää mentiin tasatahdissa lauantai-iltana salibandyn divarin runkosarjan ottelussa missä Loviisan Tor ja SB Vaasa kohtasivat toisensa. Ottelu oli nopeatempoinen ja fyysinen. Numerot kirjattiin 6–3 (1–0, 1–2, 4–1).

Ulosajoja tuli sekä puolin että toisin ja Tor pystyi niitä paremmin hyödyntämään. Vasta ottelun lopussa kun SB Vaasa pääsi pelaamaan viidellä kenttäpelaajalla kolmea vastaan myös vierasjoukkue teki ylivoimamaalin.

Ottelu oli välillä erittäin fyysinen. Kuvassa Rasmus Nyström ja Iiro Liede. Foto: Benny Liljendahl

– Meidän ylivoimamme ei toiminut yhtä hyvin kuin kotijoukkueen, ennen kuin vasta kolmannessa erässä, sanoo SB Vaasan valmentaja Jani Lipsanen. Loviisalla on myös kova kärki tänä vuonna. Olemme seuranneet Torin pelejä erityisen tarkasti ja yrittäneet sillä tavoin valmistautua kunnolla.

SB Vaasan pelaaja Jesse Palmberg totesi puolestaan, että hänen joukkueensa on luonut hyvin paikkoja mutta viimeistely ei ole onnistunut täysin.

– Kaikki kolme erää pitää pelata loppuun saakka, ei muuten voi voittaa, hän sanoo.

Torin parhaana pelaajana palkittu maalivahti Niko Nordström totesi, että tunnelma oli hyvä ja taistelutahto kohdallaan varsinkin viimeisen erän alivoimatilanteissa.

Myös valmentaja Marko Paju oli tyytyväinen ja totesi, että Tor teki hyvän esityksen.

Kasper Tähkä vauhdissa. Foto: Benny Liljendahl

– Varsinkin Teemu Karjalaisen kenttä oli vahva ja tämä voitto oli meille tärkeä. Emme päässeet kunnolla harjoittelemaan viikolla kun lumimyräkän takia jätimme yhdet harjoitukset turvallisuussyistä pitämättä.

Paju totesi myös, että pallo kolmannessa erässä pomppi Torin eduksi varsinkin silloin kun 3–2 maali syntyi.

Torin Nicolas Malmberg palkittiin yhdellä lehdistötähdellä ja myös hän totesi ottelun jälkeen, että peli oli todella tasainen.

– Toinen erä oli meiltä aika heikko, mutta onneksi pääsimme parantamaan riittävästi kolmannessa erässä. Tempo oli nopea ja SB Vaasalla on kookkaita pelaajia, joten ottelu oli myös fyysinen.

Seuraavalla viikolla Torilla on kaksi ottelua. Lauantaina 10. helmikuuta kotona Karhuja vastaan ja sunnuntaina vastaan asettuu yksi divarin kärkijoukkueista M-Team.

Torin pisteet: Andreas Hietala 2+1, Iiro Liede 1+3, Joni Niiranen 1+1, Sami Aalto 1+0, Jonas Hällfors 1+0.

Tulospalvelu.

Maalikooste.

Lehdistötilaisuus.