Ottelu Ådalens IF – Tor siirretty

This post is also available in: ruotsi

Salibandyottelua Ådalens  IF – Tor divarin runkosarjassa ei pelata otteluohjelman mukaisesti perjantaina 19. tammikuuta. Ådalens IF on suostunut siirtämään ottelun ajankohtaa, koska Tor pelaa seuraavana päivänä seuralle historiallisen kamppailun Suomen Cupin finaalissa Tampereella. Vastustajana on liigajoukkue ja Suomen hallitseva mestari Classic.

– Olemme todella tyytyväisiä siihen, että Ådalens IF suostui vaihtamaan pelipäivää, sanoo Torin salibandyjaoston puheenjohtaja Mikael Forstén. Kiitämme kovasti sekä sipoolaista seuraa että salibandyliiton edustajia. Nyt meillä on Classicin kanssa tasavertainen mahdollisuus valmistautua cupotteluun.

Tor on ehdottanut, että ottelu Ådalens IF – Tor pelattaisiin perjantaina 2. helmikuuta. Lähipäivinä selvinnee sopiiko tämä päivämäärä sipoolaisille.