Piste tuli, rankkariskaba hävittiin

This post is also available in: ruotsi

– Saamme olla tyytyväisiä yhteen pisteeseen, sanoo Torin valmentaja Marko Paju Tor–Tiikerit ottelun jälkeen lauantai-iltana. Tämä oli ehkä hyvä herätys meille.

Andreas Hietala ja Joakim Lund. Foto: Benny Liljendahl

Ottelu päättyi numeroin 6–7 rangaistuslaukauskisan jälkeen. Varsinaisen peliajan jälkeen tilanne oli 6–6 ja jatkoaika oli maaliton. Tor nousi hyvin tappiotilanteesta 3–6, mutta rankkariskabassa Tiikerien pelaajat onnistuivat paremmin.

– Olimme hieman vaisuja torstai-illan cupottelun jälkeen, toteaa Marko Paju. Henkisellä puolella jäimme lähtötelineisiin. Tämän jälkeen mennään ottelu kerrallaan. Vaikka olemme nyt sarjan kärkijoukkue voi tilanne muuttua kevään aikana. Sarja on tosi tasainen.

Vastustaja Tiikereiden puolesta Miro Mäkelä totesi, että kaksi pistettä olivat joukkueelle erittäin tärkeät.

– Peli oli melko rikkonainen, varsinkin jäähyjen takia ottelun lopussa. Puolustettiin silti hyvin ja kun otamme huomioon, että meillä on pelaajia poissa loukkaantumisen takia ja armeijassa, tämä melko nuori kokoonpano onnistui hyvin.

Divarin runkosarja jatkuu uuden vuoden jälkeen, mutta ennen sitä Tor kohtaa voittajan ottelusta Nurmon Jymy – NST Lappeenranta. Suomen cupin välierä pelataan 6. tammikuuta 2018. Torilla on myös sarjaottelu merkitty samalle päivämäärälle, mutta jompikumpi on siirrettävä.

Tulospalvelu, Tor – Tiikerit.

Maalikooste.

Lehdistötilaisuus.