A-junioreilla yhden pisteen päivä

Lauantaina Loviisan Torin A-juniorit pelasivat Lohjalla FC Tuusulaa ja M-Team II:sta vastaan.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Tor sai vastaansa FC Tuusulan.
​Ottelu FC Tuusulaa vastaan alkoi tasaisella taistelulla ja lukemat pysyivät nollissa, kunnes harmillisesta kimmokelaukauksesta lukemat vaihtuivat FC Tuusulalle 1-0 ajassa 10:58. Noin seitsemän minuuttia oli pelattu toista erää, kun Tor pääsi ylivoimalle. Oscar Arnkil tasoittaa pelin tasoihin Saku Korpaksen syötöstä ajassa 24:29. Tor sai otteen pelistä ja meni johtoon kellon lyödessä 27:42, kun Arttu Vuorela laukoi tulisesti Saku Korpaksen poikittaissyötöstä. Toinen erä päättyi Torin johtolukemissa 2-1.
Kolmatta erää kerkesi kulua 17 sekuntia, kun Oscar Arnkil laittoi taululle lukemat 3-1 Jonathan Flinckin syötöstä. FC Tuusula ei kuitenkaan antanut periksi ja kavensikin ottelun ajassa 36:04 ja tasoitus nähtiin kaksi minuuttia ennen päätössummeria.
Lisäjännitystä loppuun toi vielä Tuusulalle tuomittu rangaistuslaukaus 2 sekuntia ennen loppua. Tuloksena kuitenkin ohiveto ja ottelu päättyi lukemiin 3-3.

Ottelun pistemiehet: Oscar Arnkil (2+0), Arttu Vuorela (1+0), Jonathan Flinck (0+1) ja Saku Korpas (0+2)

Päivän toinen ottelu oli M-Team II:sta vastaan. Pelin ensimmäinen erä oli Torin hallinnassa ja maalipaikkoja tuli solkenaan. Maalinteko tuotti kuitenkin tällä kertaa vaikeuksia.
Erän alussa M-Team II otti kahden minuutin jäähyn, mutta Tor ei saanut käytettyä tilaisuutta hyväkseen ja erä päättyi 0-0. Tor sai jatkettua toisessa erässä maalipaikkojen luomista, mutta tuloksia ei syntynyt. Toisen erän alussa M-Team II meni johtoon 1-0 ja hetkeä myöhemmin vastustaja teki jo 2-0 maalin. Ennen kolmatta erää tehdyt muutokset Torin peliin alkoivat tuottaa tulosta, kun Emil Koso tälläsi voimalla Torin avausmaalin ajassa 32:02 Jere Lehtolan syötöstä. Pari minuuttia myöhemmin osat vaihtuvat ja Jere Lehtola teki tasoitusmaalin ajassa 33:58 Emil Koson syötöstä. Tilanne pysyi hetken aikaa tasoissa, mutta M-Team II siirtyi jälleen johtoon, taululla 3-2.
Ajassa 39:37 Oscar Arnkil syötti Jere Lehtolalle, joka vastasi takaisin ja tasoitti tilanteen lukemiin 3-3.
Ottelun viimeisellä minuutilla M-Team II siirtyi vielä johtoon. Tor otti aikalisän ja pelin viimeinen puoliminuuttinen pelattiin ilman maalivahtia, mutta tulosta ei syntynyt ja ottelu päättyi niukasti M-Team II:n voittoon 4-3.

Ottelun pistemiehet: Jere Lehtola (2+1), Emil Koso (1+1) ja Oscar Arnkil (0+1)

Teksti: Valtteri Luntamo