Voitto rankkariskaban jälkeen

This post is also available in: ruotsi

JYVÄSKYLÄ Lauantai-illan ottelu O2-Jyväskylä – Tor oli tiukka kamppailu alusta loppuun saakka. Ottelu päättyi numeroin 6–6 (1–1, 3–2, 2–3). Jatkoajan jälkeen tilanne oli sama ja tarvittiin rangaistuslaukauskilpailu, jotta voittaja selvisi.

Siinä joukkueet etenivät tasatahdissa kunnes Torin kuudes laukaisija Jere Jokinen onnistui ja Tor voitti kamppailun loppunumeroin 6–7.

Jere Jokinen onnistui rangaistuslaukauksessaan. Foto: Benny Liljendahl

– Ottelu oli erittäin tasainen, sanoo Torin kapteeni Jonas Hällfors. Vastustajalla oli hyvä vire päällä, joukkue oli voittanut muun muassa NST:n jatkoajalla vieraissa ennen tätä peliä. Sijoitus sarjataulukossa ei aina kerro kaikkea.

Loviisan Tor päätti olla tarkkana ja valppaana alusta saakka aivan kuten ottelussa Turussa edellisenä viikonloppuna, mutta 02-Jyväskylä pisti hyvin hanttiin. Joukkueessa on monta taidokasta junioria jotka ovat voittaneet SM-kultamitaleita Happeen riveissä.

Ottelu oli siis loppuun saakka jännittävä. Vaikka Tor kolmannen erän alussa onnistui tulemaan tasoihin 4–4 ja menemään johtoonkin Jesse Tolvasen maaleilla myös kotijoukkue tasoitti ja meni johtoon 6–5.

Peik Salmisen tasoitus 6–6 ajassa 54.27 oli siksi todella tärkeä maali, toteaa kapteeni Hällfors.

Jatkoaika oli sitten yhtä tasainen kuin peli siihen saakka. Myös rangaistuslaukauskisa meni todella jännittäväksi. Vasta kuudes pelaaja onnistui ja se oli Torin Jere Jokinen.

Ennen joulupyhän taukoa Tor pelaa kaksi ottelua. Torstaina 14.12 Suomen cupissa vastaan tulee kakkosdivarin joukkue Kirkkonummen Rangers. Ottelu pelataan Loviisassa.

– Emme saa aliarvioida vastustajaa, sanoo Hällfors. Rangers on pelannut tosi hyvin ja kaatanut cupissa liigajoukkueen Lammin Salibandyn. Toivottavasti tulee runsaasti yleisöä paikalle kannustamaan meitä.

Seuraava ottelu divarissa pelataan 16.12 Tiikereitä vastaan Loviisassa alkaen kello 17.

Tulospalvelu.