A-juniorit voittoon kärkikamppailussa

Loviisan liikuntahallissa kohtasivat perjantai-iltana nuorten 1-divisioonan kärkijoukkueet Loviisan Tor sekä Tikkurilan Tiikerit.
Poikkeuksellisesti yksittäisotteluna pelattuun kohtaamiseen oli paikalle upeasti kerääntynyt 250 katsojaa ja tunnelma hallissa oli sen mukainen.

Ottelun alku sujui maalittomissa merkeissä ja avausmaalia saatiinkin odottaa reilut kymmenen minuuttia. Kamppailutilanteessa Torin maalin edessä kotijoukkue pelaa palloa korkealla mailalla ja tästä tuomitaan Tiikereille rangaistuslaukaus. Tiikerit kiittävät tilaisuudesta ja siirtyvät ottelussa johtoon. Erätauolle ollaan jo siirtymässä näissä lukemissa mutta Torin kakkosketju on asiasta eri mieltä. Arttu Vuorela viimeistelee Valtteri Niemelän syötöstä kymmenen sekuntia ennen erän loppua ja näin ollen toiseen erään lähdetään 1-1 tasalukemista.

Toista erää ehditään pelata reilut pari minuuttia ennen ensimmäistä tilastomerkintää kun Tiikereille tuomitaan kahden minuutin rangaistus. Torin ylivoimaviisikko onnistuu ensimmäisellä yrittämällään ja kotijoukkue nousee ensimmäistä kertaa johtoon. Maalintekijänä toisessa maalissa Jonathan Flinck ja syöttöpiste Nicolas Malmbergille. Tiikerit ei takaiskusta kuitenkaan hämmenny ja tasoittaa pelin vain reilu minuutti edellisestä osumasta. Ajassa 26.00 Tor pääsee uudestaan ylivoimalle ja tulosta syntyykin jälleen tehokkaasti. Kolmessatoista sekunnissa Tor siirtyy uudestaan johtoon tutun parivaljakon johdolla. Flinck laukoo oikeasta laidasta pallon verkkoon Malmbergin syötöstä. Tor onnistuu vielä ennen erän loppua lisäämään johtoaan kun Conny Lindblom laukoo tarkasti takanurkkaan kentän vasemmasta laidasta. Malmbergille merkitään tästä jo erän kolmas syöttöpiste ja toinen erä päättyy lukemissa 4-2.

Tiikerit ei tappioasemasta masennu ja kaventaakin heti kolmannen erän alussa nousten näin ollen takaisin maalin päähän Torista. Tor ei kuitenkaan hätkähdä vaan ajassa 33.38 Flinck tekee helpottavan osuman kotijoukkueen kannalta ja täydentää samalla hattutemppunsa. Tiikerit yrittää vielä parhaansa noustakseen lähemmäs pisteitä mutta joukkueen loppukiri ei kuitenkaan riitä Torin tavoittamiseen. Viimeisenä lukkona tolppien välissä maalivahti Henri Rinne.
Vierasjoukkueen tavoitellessa maalia ilman maalivahtia naulaa Flinck vielä illan neljännen maalinsa Kasper Tähkän syötöstä ja ottelu on näin ollen taputeltu. Pisteet jäävät Loviisan kotijoukkueen voittaessa lukemin 6-3.

Torin tehopisteet:
Jonathan Flinck 4+0
Nicolas Malmberg 0+3
Conny Lindblom 1+1
Arttu Vuorela 1+0
Valtteri Niemelä 0+1
Kasper Tähkä 0+1

Henri Rinne