A-junioreille tasuri ja voitto

A-junioreiden ylemmän jatkosarjan ensimmäinen turnaus pelattiin sunnuntaina Helsingin Myllypurossa. Vastaan asettuivat erinomaisen alkusarjan pelannut LoSB ja aina laadukkaaksi joukkueeksi tiedetty EräViikingit.

Loviisan Tor – LoSB 3-3

Ensimmäisen ottelun vastus oli LoSB. Ottelu oli alusta lähtien tasainen. Ajassa 05.13 Nicolas Malmberg ottaa kahden minuutin rangaistuksen estämisestä. Ylivoimalla maalia ei synny, mutta ajassa 08.45 LoSB siirtyy 0-1 johtoon. Heti seuraavassa vaihdossa nopean vastahyökkäyksen jälkeen Niko Ronimus viimeistelee numeroiksi 1-1. Toinen erä oli Loviisalaisilta hieman nihkeä. Heti erän alkuun ajassa 18.31 Lohjalaiset siirtyvät 1-2 johtoon. Paikkoja Torilla riitti, mutta palloa ei saatu maaliin. Erän lopussa Loviisa joutuu taas alivoimalle, jonka LoSB tällä kertaa hyödyntää siirtyen 1-3 johtoon, kun peliä oli pelattu 29.49. Kolmanteen erään lähdettiin kahden maalin takaa-ajoasemasta. Tor saa kirivaihteen silmään, sillä ajassa 32.43 Jonathan Flinck kaventaa pelin tilanteeseen 2-3. Loviisalaiset saivat kerran kokeilla ylivoimaakin, mutta tuloksetta.
Tasoitus kuitenkin syntyi kun Arttu Vuorelan toimesta kun peliä oli pelattu 41.48. Peli päättyi tasalukemiin 3-3.

Torin pistemiehet: Arttu Vuorela (1+0), Niko Ronimus (1+0), Jonathan Flinck (1+0), Ronny Blomqvist (0+1), Markus Ruonala (0+1) ja Oscar Arnkil (0+1)

EräViikingit Akatemia – Loviisan Tor 2-7

Päivän toinen peli oli EräViikinkejä vastaan. Maalinteon aloitti Conny Lindblom, kun peliä oli pelattu 05.37. Saku Korpas kasvatti Tor johdon kahteen upean yksilösuorituksen päätteeksi ajassa 06.11. Ensimmäiselle erätauolle mentiin lukemissa 0-2. Toista erää ehdittiin pelata vain 2 minuuttia ja 12 sekuntia, kun EräViinkingit kavensivat pelin 1-2:een. Pian maalin jälkeen Loviisa saa ylivoiman, jonka aikana Jonathan Flinck tekee Loviisan kolmannen maalin. Pari minuuttia myöhemmin Flinck onnistuu jälleen siirtäen Torin kolmen maalin johtoon. Kolmannessa erässä ajassa 32.39 EräViikingit kaventavat ylivoimalla tilanteeksi 2-4. Muutama minuutti edellisestä ja Tor siirtyy 2-5 johtoon Jonathan Flinckin ottelun kolmannella maalilla.
Conny Lindblom tekee vielä ottelun toisen maalinsa ylivoimalla ajassa 42.09 ja 43.58 Jonathan Flinck neljännellään viimeistelee loppulukemiksi 2-7 siirretyn rangaistuksen aikana.

Torin pistemiehet: Jonathan Flinck (4+0), Kasper Tähkä (0+3), Conny Lindblom (2+0), Saku Korpas (1+0), Oscar Arnkil (0+1) ja Nicolas Malmeberg (0+1)

HUOM!
A-nuorten seuraava ottelu pelataan PERJANTAINA 8.12 Loviisan Liikuntahallissa, jolloin vastassa on tämänhetkinen sarjakärki Tikkurilan Tiikerit. Viime kaudella nuorten SM-sarjaa pelannut joukkue tulee tarjoamaan Loviisan Torille  todella kovan mittarin,tervetuloa kannustamaan!

Otteluun vapaa pääsy, kahvio auki.

Teksti: Markus Ruonala