NST oli myös Lappeenrannassa parempi

This post is also available in: ruotsi

LAPPEENRANTA Myös toinen Loviisan Torin ja NST:n välinen kohtaaminen salibandyn divarissa päättyi NST:n voittoon. Ottelu oli kuitenkin tasaisempi kuin lauantaina ja numerot kirjattiin 6–5 (3–1, 2–2, 1–2).

Iiro Liede teki Torin kaksi ensimmäistä maalia. Foto: Loviisan Tor

NST pääsi ottelun alussa karkaamaan ja ajassa 11.10 tilanne oli jo 3–0. Torin kavennusmaali syntyi toki ajassa 11.24. Tämä herätti joukkueen faneissa toivoa, mutta lisää maaleja ei tullut ensimmäisessä erässä.

Toisessa erässä NST pääsi jälleen kolmen maalin johtoon. Ajassa 22.59 Iiro Liede teki toisen maalinsa Torille ja tilanne oli 4–2. Täysosuma oli hieno pallon nosto lähietäisyydeltä NST:n maalivahdin yli.

Torin otteet paranivat pikkuhiljaa ja tasoihin 5–5 päästiin ajassa 47.32. Aikaa oli runsaasti jäljellä, joten toivoa oli sekä voitosta että yhdestä pisteestä. NST:n sankariksi nousi kuitenkin jäälleen Joona Heiskanen, joka launtaina teki 3+2 Loviisassa. Hänen 6–5 maalinsa ajassa 53.44 jäi ottelun lopputulokseksi.

Torin pisteet: Iiro Liede 2+0, Asko Santero 2+0, Atte Silvennoinen 1+0, Andreas Hietala 0+2, Jere Jokinen 0+2, Sami Aalto 0+1.

Tor pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina 1. päivä joulukuuta Erä Akatemiaa vastaan vieraskentällä.

Tulospalvelu.