Tor jatkoon cupissa

This post is also available in: ruotsi

– Ottelu oli takkuinen ja pelimme tavallaan uninen. Vastustaja pelasi ehkä yksi parhaimmista otteluistaan ja tasomme laski jostain syystä. Menimme cupissa kuitenkin jatkoon ja olen myös iloinen nuorten pelaajien onnistumisista. Nicolas Malmberg teki kaksi maalia ja Henri Haapaniemi oli tolppien välissä hyvässä iskussa.

Nicolas Malmberg teki ottelun kaksi ensimmäistä maalia. Foto: Benny Liljendahl

Torin valmentaja Marko Paju kommentoi näin Suomen cupin ottelua, jossa Loviisan Tor kohtasi kakkosdivarin joukkueen Blackbirdsin Keravalta sunnuntaina. Ottelu päättyi numeroin 2–4 (0–0, 2-3, 0–1).

Torilla oli toisessa erässä rangaistuslaukaus. Joni Niirasen mielestä se oli selvä maali kun pallo osui takarautoihin, mutta tilanne oli nopea ja tuomarit eivät hyväksyneet maalia.

– Onneksi tämä tilanne ei ratkaissut ottelua, sanoo Marko Paju. Pääsimme cupissa jatkoon ja nyt saa jännittää kenet arpa tuo vastustajaksemme.

Torin katse siirtyy myös eteenpäin koska perjantaina divarin runkosarja jatkuu ottelulla Tor–M-Team. Kärkikamppailusta Paju odottaa kovaa vääntöä.

– M-Team om kova joukkue. Pitää ottaa opit mukaan tämän illan cupottelusta ja antaa parastaan perjantaina, jotta pystymme voittamaan.

Henri Haapaniemi pelasi hyvin tolppien välissä. Foto: Benny Liljendahl

Peik Salminen puuttui Torin joukkueesta, koska hänellä on pieni revähtymä takareidessä. Jonas Hällforskaan ei työasioiden takia päässyt pelaamaan cupottelua.

Atte Silvennoinen sai Torissa parhaan pelaajan palkinnon.

Torin pisteet: Nicolas Malmberg 2+0, Sami Aalto 1+0, Jesse Tolvanen 1+0, Atte Silvennoinen 0+3, Andreas Hietala 0+1.

Tulospalvelu.

Teksti: Carita Liljendahl