Loviisan Tor B – junioreille voitto ja tappio

Loviisan Torin salibandyn B-junioreiden syyskausi jatkui viime lauantaina kahdella ottelulla. Kirkkonummen Masalan LT-centerissä vastaan tulivat Panthers Järvenpäästä ja SBS Sisu Blues Espoosta.

Tor – Panthers

Heti avauserän alkuun Loviisan Tor joutui alivoimalle, mutta aktiivinen nelikko ei päästänyt Panthersia maalipaikoille ja tilanteesta selvittiin. Vastavuoroisesti Panthers antoi Torlle mahdollisuuden pelata ylivoimalla, mutta niin ikään Loviisa jäi ilman maalia. Puolessa välissä erää pakit vastasivat ensimmäisestä osumasta, kun Oscar Broman tarjoili Emil Ahorannalle, joka pommitti morkulan pantterien verkkoon. Panthers ei hätkähtänyt ja reilu minuutin kuluttua se tasoitti tilanteeksi 1-1. Paikkoja oli, mutta lisämaaleja ei erässä nähty ja toiseen erään mentiin tilanteesa 1-1.

Toista erää oli pelattu reilu minuutti, kun Tor siirtyi johtoon. Niko Ronimus tarjoili ja kaima Niko Orava napautti Torille 2-1. Torilla oli hienoinen ote pelistä, mutta hyville maalintekopaikoille ei tahdottu päästä ja jos päästiin, jäi viimeistely vajaaksi. Toisaalta omaan päähänkään ei osumia tullut Panthersin joistakin paikoista huolimatta, sillä maalissa Max Mattas pelasi hyvin. Päätöserään Loviisan johtaessa maalilla 2-1

Kolmannen erän alussa Tor siirtyi 3-1 johtoon. Maalista vastasi Jim Lill-Smeds, joka sivalsi maalin Emil Ahorannan syötöstä. Peli oli kuitenkin kaikkea muuta kuin ohi. Panthers kavensi ja pari minuuttia tästä jo tasoitti ja näin oltiin alkuasetelmissa. Panthers otti aikalisän ja kun peliä oli jäljellä vajaa kolme minuuttiia onnistui Panthers maalin teossa ja siirtyi ensi kertaa johtoon tilanteessa 3-4.

Vain parikymmentä sekuntia tästä ja Jim Lill-Smeds kuittasi hienon yksilösuorituksen jälkeen ja peli jälleen tasan lukemissa 4-4. Kun peliä oli jäljellä enää pari minuuttia onnistui Niko Ronimus viemään Torin jälleen johtoon. Pallon 5-4 maaliin tarjoili syöttöspesialisti Nicklas Nyholm. Maalin jälkeen Tor otti aikalisän. Kenttiä tiivistettiin ja painettiin isompi vaihde silmään. Liike kannatti eikä Panthersia päästetty enää kyytiin. Sen sijaan Torin juna puksutti vielä kaksi maalia ja vei ottelu lopulta maalein 7-4.

SBS Sisu Blues – Tor
Toisessa ottelun vastustaja oli espoolainen SBS Sisu Blues. Avauserässä Loviisalla oli omat hetkensä ja paikkansa, mutta niitä ei onnistuttu hyödyntämään. SBS Sisu oli sinä päivänä yksinkertaisesti parempi oikeastaan joka osa-alueella eikä Torille annettu juurikaan mahdolisuuksia. Espoolaiset onnistuivat laajalla rintamalla ja jokaiseen maaliin saatiin eri tekijä. Erät SBS Sisulle puhtaasti 2-0, 3-0 ja 2-0 ja näin koko ottelu lukemin 7-0. Selkeä ja ansaittu voitto Espooseen.

Otteluiden tilastot

Tor – Panthers 7-4 (1-1)(1-0)(5-3)
Niko Orava 3+0
Niko Ronimus 1+2
Jim Lill-Smeds 2+0
Emil Ahoranta 1+1
Nicklas Nyholm 0+2
Oscar Broman 0+1
Waltteri Laaksonen
Ilari Koskenmäki
Markus Ruonala
Joona Suomalainen
Sebastian Stark
Oliver Kanerva
Valtteri Pirttimaa
Roy Carlsson
Max Mattas (mv)
Peik Leppälä (mv)

SBS Sisu Blues-Tor 7-0 (2-0)(3-0)(2-0)