A-junioreiden kausi käyntiin

  1. Loviisan Torin A-junioreilla Nuorten 1.divisioona lähti käyntiin lauantaina.

Pelipaikkana oli Ruskeasuon Arena Center ja ohjelmassa kolme ottelua.

M-Team 2 – Loviisan Tor 7-1

M-Team rankaisee heti pelin alussa Torin virheistä ja peli onkin jo ensimmäisen erän loputtua 4-0. Tor saa pienen toivon kipinän toisessa erässä kun joukkue pääsee pääsee ylivoimalle. Niklas Rosqvist käyttää tilanteen hyväkseen ja ampuu pallon vastuttamattomasti ylähyllylle ajassa 28.38. Syöttäjänä yv spesialisti Oscar Arnkil. Joukkue iskee seuraavankin maalin, mutta harmillisesti tällä kertaa omiin. Toisen erän loputtua peli olikin jo 6-1. Viimeisessä taisteli parhaansa mukaan, mutta tällä kertaa ei riittänyt ja ottelu päättyy lukemiin 7-1

Maalintekijä Niklas Rosqvist, syöttäjä Oscar Arnkill

Loviisan Tor – Haki 3-2
Ensimmäisen pelin höykytyksen jälkeen, Tor keskittyi hyvään valmistautumiseen tulevaa peliä varten.
Vaikeudet jatkuivat kaksi erää, mutta Torin onnistui kääntämään kurssinsa.
Ensimmäisessä erässä Tor oli vähän alakynnessä vastustajan onnistuessa kerran maalinteossa.

Toisessa erässä Tor onnistuu parantamaan pallollista peliään verrattuna ensimmäiseen erään. Mutta Torilla ei vielä riittänyt ja toinen erä päättyi lukemissa 0-2. Kolmannessa erässä Tor näyttää, että ei ole vielä luovuttanut. Tor tekee heti kolmannen erän alkuun maalin. Maalintekijänä on Oscar Arnkil ja syöttäjänä Arttu Vuorela ajass 30.34. Tor parantaa peliä entisestään ja sehän palkitaan, sillä Tor tasoittaa. Nicolas Malmberg tekee hyvän työn ja laittaa pallon reppuun, syöttäjänä Saku Korpas ajassa 37.42. Tor ottaa vielä yhden askeleen eteenpäin pelissä ja menee ohi. Maalintekijänä Nicolas Malmberg ja syöttäjänä Markus Ruonala ajassa 40.21. Lopussa vastustaja ottaa maalivahdin pois ja pelasi kuudella kenttäpelaajalla Torin viittä vastaan. Tor pelasi uhrautuvasti ja nappasi tärkeän voiton kotiin.
Maalintekijät:
Oscar Arnkil, syöttäjä Arttu Vuorela
Nicolas Malmberg, syöttäjä Saku Korpas
Nicolas Malmberg, syöttäjä Markus Ruonala

Korska – Loviisan Tor

Ensimmäinen erä alkaa aika reippaasti ja se palkitaan kun Oscar Arnkil tekee avausmaalin ja syöttäjänä oli Jere Lehtola ajassa 10.31. Ensimmäinen erä mennään Tor pyörityksen mallissa, mutta maaleja ei tullut lisää, joten ensimmäinen erä loppuu 0-1. Heti toisen erän alussa Niklas Rosqvist heittää taas pallon ylävillaan. Syöttäjänä Oscar Arnkil ajassa 16.51. Loppuerän Tor pyöritti palloa, mutta ei saanut maalia aikaan, toinen erä loppui 0-2. Kolmannessa erässä joukkue lyö lisää vaihdetta silmään ja sehän näkyy hyvin pelissä. Erän alkuun Väinö Paavilainen ampuu pallon yläpesään. Maalissa ei ollut syöttäjää ja se tuli ajassa 30.31. Tor sai driven päälle ja alkoi tykittämään maaleja. Alle kahdessa minuutissa Tor teki kolme maalia. Nicolas Malmberg tykittää ja pallo on repussa, syöttäjänä oli Jere Lehtola ajassa 31.11. Ronny Blomqvist jatkaa maalijuhlaa ja tekee maalin, syöttäjänä Saku Korpas ajassa 31.56. Väinö Paavilainen käy vielä kerran heittämässä pallon häkkiin, syöttäjänä Andre Sjöblom ajassa 32.34. Vastustaja sakottaa ylivoimahyökkäyksellä ja pistää pallon ajassa 35.21. Päivän ehdoton onnistuja ja joukkueen nuorimmainen Niko Orava tekee Torin seuraavan maalin, syöttäjänä Andre Sjöblom ajassa 41.10. Oscar Arnkil käy vielä viimeistelemässä loppulukemat 8-1 taululle, syöttäjänä Ronny Blomqvist ajassa 43.09.

Maalintekijät:
Oscar Arnkil, syöttäjä Jere Lehtola
Niklas Rosqvist, syöttäjä Oscar Arnkil
Väinö Paavilainen, ei syöttäjää
Nicolas Malmberg, syöttäjä Jere Lehtola
Ronny Blomqvist, syöttäjä Saku Korpas
Väinö Paavilainen, syöttäjä Andre Sjöblom
Niko Orava, syöttäjä Andre Sjöblom
Oscar Arnkil, syöttäjä Ronny Blomqvist

 

A-junioreiden kausi jatkuu tulevana lauantaina 7.10 Loviisan liikuntahallissa. vastaan asettuvat klo 11 EräViikingit sekä klo 17 TU.

Teksti:Väinö Paavilainen