Torille voitto kauden avausottelussa

This post is also available in: ruotsi

UUSIKAARLEPYY – Ottelun alku oli meille hieman hankala. Luotettiin silti osaamiseemme ja siihen, että pystymme parantamaan otteita. Hienoa myös, että teimme maalin alivoimatilanteessa.

Näin sanoo  Torin kapteeni Jonas Hällfors Blue Fox ottelun jälkeen lauantaina. Divarin avausottelu päättyi numeroin 3–6 (1–2, 1–2, 1–2). Hällfors teki itse hattutempun, kolmannen täysosumansa tyhjään maaliin. Hänet valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Ottelu alkoi hiukan varovaisesti. Molemmat joukkueet ikään kuin kokeilivat kepillä jäätä. Tor loi ensimmäisen vaarallisen tilanteensa ajassa 6.17. Joukkueen maalivahti Niko Nordström teki pari loistavaa torjuntaa ottelun alussa ja hän pääsi näin heti peliin mukaan. Tämän jälkeen hän pelasi mainiosti läpi koko ottelun ja valittiin sen päätettyä ottelun kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi.

Ottelun paras pelaaja, Jonas Hällfors, ja kolmanneksi paras, Niko Nordström. Foto: Carita Liljendahl

Ensimmäisen erän lopussa Sami Aalto sai viiden minuutin rangaistuksen väkivaltaisesta pelistä. Paljon kovempia otteita on vuosien aikana nähty, mistä pelaajat eivät ole saaneet kahta minuuttia enempää, joten tässäkin tilanteessa kaksi minuuttia olisi tuntunut riittävän. Tor pelasi silti kurinalaisesti jokaisessa alivoimatilanteessa, eikä Blue Fox pystynyt tekemään yhtäkään ylivoimamaalia.

Toisessa erässä Tor piti melkein koko ajan ”kettuja” ikään kuin pesulingossa. Tilanteita luotiin jatkuvasti kotijoukkueen maalin edessä, mutta maaleja syntyi erässä vain kaksi.

Kolmannessa erässä Blue Foxilla oli tolppalaukaus, jonka jälkeen pallo lyötiin vielä avoimen maalin ohi. Muuten erä oli Torin hallinnassa. Joni Niirasen alivoimamaali ajassa 47.37 Niko Nordströmin avauksesta oli hienoa katseltavaa.

Tänään sunnuntaina Tor pelaa Seinäjoella Nurmon Jymyä vastaan. Ottelu alkaa kello 13 ja sitä voidaan seurata tästä.

Ottelun tapahtumat, tulospalvelu, tästä.

Peik Salminen taistelee pallosta. Foto: Carita Liljendahl

Torin pisteet: Jonas Hällfors 3+0, Joni Niiranen 1+1, Jesse Tolvanen 1+0, Iiro Liede 1+0, Matias Palm 0+1, Niko Nordström 0+1, Joni Kelloniitty 0+1, Andreas Hietala 0+1.

Teksti: Carita Liljendahl

Maalikooste, pääkallo.fi.