Torin kausi divarissa päättyi

This post is also available in: ruotsi

Stefan Brusas, Benjamin Lepola ja Peik Salminen. Foto: Loviisan Tor

Loviisan Torin kausi salibandyn divarissa päättyi perjantai-iltana. Kotijoukkue johti toisessa pudotuspelissä Karhuja vastaan 1-0 ensimmäisen erän jälkeen, mutta kun ottelu päättyi numerot taululla näyttivät 3-9.

– Yritimme parhaamme, mutta jos pallo ei mene maaliin niin ei voi myöskään voittaa, sanoo Torin pelaajavalmentaja Peik Salminen ottelun jälkeen. Karhujen maalivahti pelasi loistavasti ja hän teki monta ratkaisevaa torjuntaa. Paras joukkue voitti tänään, ei voi muuta kuin onnitella.

Karhujen valmentaja Jani Kannosto toteaa, että hänen joukkueensa onnistui pelaamaan vauhdikasta peliä.

– Tor pisti hyvin kampoihin, mutta tasoitusmaali 1-1 ja sen jälkeinen johtomaali olivat meille tärkeät.

Porin pelaaja Joni Halminen, tehot 2+1, sanoi että Karhut passiivisen alun jälkeen heräsi. Sen jälkeen sekä karvauspeli että viimeistelyt onnistuivat.

Jonas Hällfors tarkkailee tilannetta. Kuva: Loviisan Tor

Torin kapteeni Jonas Hällfors totesi puolestaan, että hänen joukkueensa oli hyvin latautunut.

– Meillä oli myös ensimmäisessä erässä paljon maalintekopaikkoja missä olisi pitänyt onnistua. Tämän jälkeen meni vähän niin kuin Porissa keskiviikkona. Karhut onnistui paremmin viimeistelyissään.

Karhut voitti toisen erän 4-0 ja kolmannen 5-2. Viimeisen täysosuman joukkue teki tyhjään maaliin kun Tor pelasi kuudella viittä vastaan ilman maalivahtia.

Torin maaleista Markus Hällsten teki kaksi ja Jonas Hällfors yhden. Syöttöpisteitä saivat Joni Kelloniitty, Alvar Luode ja Jesse Tolvanen.

Salminen oli ottelun jälkeen silminnähden liikuttunut kun hänelle ojennettiin parhaan pelaajan palkinto. Kotiyleisö antoi myös hänelle ja joukkueelle rutkasti kiitosta. Lehdistötilaisuudessa Salminen totesi, että laji on hänelle erittäin merkittävä ja suuri. Hän ei vielä ole päättänyt jatkaako pelaajana tai valmentajana, vai päättyykö ura tähän.

Samassa yhteydessä salibandyjaoston puheenjohtaja Mikael Forstén onnitteli Karhuja jatkopaikasta. Hän kiitti myös Peik Salmista hyvästä työstä ja onnistuneesta kaudesta.

– Alkusyksyllä edellytykset eivät olleet parhaat mahdolliset. Aina ei ole myöskään ollut helppoa kun pelaajat asuvat eri paikkakunnilla ja loukkaantumisia on tullut kuten yleensä tässä lajissa. Haasteita on ollut paljon, mutta sinä onnistuit silti luotsaamaan joukkueen loppupeleihin.

Kausi 2016-2017 loppui tähän, mutta Loviisan Tor ajattelee jo tulevaa kautta. Neljä pelaajasopimusta on allekirjoitettu. Joukkueessa jatkavat siis ensi kaudella ainakin Stefan Brusas, Conny Lindblom, Alvar Luode ja Nicolas Malmberg.

Teksti: Carita Liljendahl

Tulospalvelu.

Maalikooste.