Karhuja vastaan keskiviikkona

This post is also available in: ruotsi

Loviisan Torin loppusijoitus salibandyn divarin runkosarjassa oli viides. Joukkue hävisi lauantaina Nurmon Jymyä vastaan selvin numeroin 10-4. Peli alkoi Torin kannalta hyvin kun joukkue kahdella ylivoimamaalilla meni 0-2 johtoon. Tämän jälkeenkin oli maalintekopaikkoja, mutta viimeistelyt eivät onnistuneet.

Maalintekijät ja tilastot ottelusta löytyvät tästä.

Runkosarjassa ottelu Karhut-Tor oli kiihkeä ja päättyi Torin niukkaan voittoon Porissa. Foto: Loviisan Tor

Keskiviikkona alkaa loppupelit ja Torin vastustajana on Karhut Porista. Tätä varten ei tarvita erityistä latausta koska valmistelut ovat tapahtuneet koko kauden ajan.
– Kausi on mennyt suunnitelmien mukaisesti, sanoo pelaajavalmentaja Peik Salminen. Häviöitä on tullut ja erilaisia selityksiä löytyy. Usein ne johtuvat siitä, etteivät kaikki pelaajat ole pystyneet harjoittelemaan yhdessä.

Salminen on silti joukkueesta, yhteistyökumppaneista ja faneista ylpeä ja kiitollinen.
– Voimme olla ylpeitä siitä, että pelaamme loppupeleissä. Emme ole sitä tehneet vähään aikaan ja nyt meillä on mahdollisuus tehdä tämä yhdessä. Tästä voi tulla upea kuukausi. Tulkaa kaikki mukaan kannustamaan, tarvitsemme toisiamme.

Tor pelaa ensimmäisen karsintapelinsä Porissa kello 18.30 keskiviikkoiltana. Seuraava ottelu on Loviisassa perjantaina 10.3 myös kello 18.30. Kolmas ottelu pelataan tarvittaessa Porissa. Jatkoon pääsemiseen tarvitaan kaksi voittoa.

Runkosarjan pelit: Karhut – Tor 5-6, Tor – Karhut 7-8.