Tor puoliteholla voittoon

This post is also available in: ruotsi

Loviisan Torin ei tarvinnut näyttää parasta osaamistaan kun joukkue kohtasi sarjan jumbon salibandyn divarissa Rajakylässä lauantaina. HIFK kaatui numeroin 2-9 (1-2, 1-4, 0-3).

Vasta kolmannessa erässä yleisö, josta suurin osa oli Torin kannattajia, sai nähdä vähän parempaa peliä loviisalaisjoukkueelta.

Maalijuhlaa. Foto: Loviisan Tor.

Ottelun hahmo oli Torin Jesse Tolvanen, joka teki kolme maalia ja sai kaksi syöttöpistettä. Kun sekä Jonas Hällfors että Andreas Hietala puuttuivat kokoonpanosta Tolvanen onnistui siinä missä piti. Hän sai myös kultaisen Veikkausmitalin. Hopea annettiin kahden maalin tekijälle Alvar Luodelle ja pronssi Iiro Liedelle.

Erityismaninnan ansaitsee myös Torin maalivahti Niko Nordström, joka teki monta loistavaa torjuntaa. HIFK:n maalissa Paolo Keinänen piti huolen siitä, että numerot pysyivät melko siisteinä, hän torjui myös monta kertaa mallikkaasti.

Torin pisteet: Jesse Tolvanen 3+2, Alvar Luode 2+0, Joni Kelloniitty 2+0, Tuomas Savukoski 1+1, Iiro Liede 1+1, Stefan Brusas 0+1, Peik Salminen 0+1, Matias Palm 0+1, Markus Hällsten 0+1, Mikko Valto 0+1.

Joni Kelloniitty teki kaksi maalia. Foto: Loviisan Tor

Tänään sunnuntaina 8.1.2017 Torin vastustajaksi saapuu FBC Turku. Ottelu liikuntahallissa alkaa kello 17.

Tulospalvelu.