Makea voitto jatkoajalla

This post is also available in: ruotsi

Erittäin tasaista vääntöä nähtiin divarissa ottelussa Loviisan Tor – Nurmon Jymy lauantai-iltana. Ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen 4-4, mutta kun jatkoaikaa oli pelattu 1.37 Peik Salminen teki vapauttavan voittomaalin 5-4 Tommi Taimiston syötöstä.

Peik Salminen ja Tommi Taimisto voittomaalin jälkeen. Kuva: Benny Liljendahl

Peik Salminen ja Tommi Taimisto voittomaalin jälkeen. Kuva: Benny Liljendahl

– Ensimmäinen erä oli meiltä laiska, sanoo Jymyn valmentaja Jarmo Eteläaho. Sen jälkeen pelasimme paremmin, oli jopa tolppalaukaus, mutta annoimme myös vastustajalle pari helppoa maalia. Tämä häviö harmittaa tosi paljon.

Harmissaan oli myös pelaaja Hannu Palomäki.

– Meillä on pitkä kotimatka ja tämä jatkoaikatappio kismittää tosi paljon. Molemmat joukkueet olivat tosi aktiivisia kentällä, nähtiin paljon karvauksia ja hyvää maalivahtipeliä.

Tuomas Savukoski valittiin Torin parhaaksi pelaajaksi. Kuva: Carita Liljendahl

Tuomas Savukoski valittiin Torin parhaaksi pelaajaksi. Kuva: Carita Liljendahl

Torin parhaaksi pelaajaksi valittu Tuomas Savukoski toteaa että Nurmon Jymy antoi odotettua parempaa vastusta.

– Saimme tehdä kovasti duunia mutta kyllä jatkoaikavoitto sen jälkeen maistuikin.

Torin pelaajavalmentaja Peik Salminen oli tottakai tyytyväinen sekä joukkueensa saavutuksesta että ratkaisevasta maalintekopaikastaan, jonka Tommi Taimisto hänelle tehtaili.

– Peli oli tiukka, se olisi voinut jatkoajalla päättyä miten vain, sanoo Salminen. Meillä oli runsaasti maalintekopaikkoja, mutta Jymyn maalivahti pelasi loistavasti ja näin teki myös meidän Niko Nordström.

Salmisen ja hänen joukkueensa ajatukset siirtyvät nyt heti sunnuntai-iltapäivän peliin jolloin Tor kohtaa kotikentällään Josbaa Joensuusta. Ottelu alkaa kello 17.

Tor – Nurmon Jymy 5-4 ja. (1-0, 1-2, 2-2, 1-0).

Torin pisteet: Peik Salminen 2+1, Tuomas Savukoski 1+1, Jere Jokinen 1+0, Julle Sumén 1+0, Tommi Taimisto 0+2, Andreas Hietala 0+1.

Tulospalvelu.

Maalikooste.

Teksti: Carita Liljendahl