Hyvä loppukiri SB Vaasaa vastaan

This post is also available in: ruotsi

Loviisan Torin toinen peli Pohjanmaalla muuttui todella jännittäväksi. Loviisalaisjoukkue oli häviöllä 7-4 kun kolmas erä alkoi SB Vaasaa vastaan. Hyvästä loppukiristä huolimatta Tor ei pystynyt voittamaan ottelua. Peli päättyi numeroin 8-7 (3-1, 4-3, 1-3).

Niko Nordström torjui rangaistuslaukauksen. Arkistokuva: Benny Liljendahl

Niko Nordström torjui rangaistuslaukauksen. Arkistokuva: Benny Liljendahl

Ensimmäisessä erässä Tor meni johtoon mutta tämän jälkeen SB Vaasa hallitsi peliä ja vei erän numeroin 3-1.

Toisessa erässä kotijoukkue karkasi neljän maalin johtoon. 6-2 maali tuli nopeasta vastahyökkäyksestä ja 7-3 oli ansaittu kovan taistelun jälkeen. Tauolle mentiin tilanteessa 7-4.

Loviisan Tor tuli sitten energialla ja kovalla tahdonvoimalla kolmanteen erään. Ajassa 41.20 syntyi 7-5 osuma ja viiden minuutin jälkeen 7-6.
Vaikka SB Vaasa meni johtoon 8-6 Tor ei antautunut. Ajassa 59.04 tuli 8-7 mutta vaikka Tor pelasi uhrautuvasti ja yritti kaikkensa lisää maaleja ei tullut.

Kahden ensimmäisen erän aikana Torin maalissa pelasi Henri Haapaniemi ja viimeisessä erässä Niko Nordström. Nordström torjui myös toisessa erässä rangaistuslaukauksen.

Torin pisteet: Peik Salminen 2+1, Jesse Tolvanen 2+0, Matias Palm 1+0, Jere Jokinen 1+0, Conny Lindblom 1+0, Alvar Luode 0+1, Julle Sumén 0+1, Andreas Hietala 0+1, Tuomas Savukoski 0+1, Tommi Taimisto 0+1.

Torin seuraavat pelit: Lauantaina 26.11 Tor – Nurmon Jymy, sunnuntaina 27.11 Tor-Josba.

Tulospalvelu.