Vahva loppukiri LeBa:n voittoavaimet

This post is also available in: ruotsi

Kun kolmas erä alkoi Loviisan Tor oli johtoasemassa divarin kotipelissään isänpäivänä sunnuntaina. Vastustajana oli LeBa SB.
Mutta 7-3 lukemat eivät riittäneet. Vierasjoukkueen taka-ajo alkoi ajassa 41.51 jonka jälkeen maaleja tuli tasaiseen tahtiin. Torilta ei puuttunut maalintekopaikkoja, mutta viimeistely ei millään onnistunut.

Jonas Hällfors ja Jesse Tolvanen. Foto: Benny Liljendahl

Jonas Hällfors ja Jesse Tolvanen. Foto: Benny Liljendahl

Ottelu muuttui loppuminuuteilla vielä erittäin jännittäväksi kun Torille tuomittiin rangaistuslaukaus.Tilanne oli 7-8 ja aikaa jäljellä 20 sekuntia. Maali olisi tarkoittanut tasoitusta, ja tilanne 8-8 olisi tietänyt jatkoaikaa, mutta sitä ei tullut.

Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli kotijoukkueelle 3-2. Maalintekijät Jonas Hällfors, Jesse Tolvanen ja Julle Sumén. Toinen erä Tor vei selkeästi iloisella ja vapautuneella pelillä numeroin 4-1. Jesse Tolvanen, jota palkittiin ottelun parhaana pelaajana teki yhden maalin. Toiset tekivät Iiro Liede, Jere Jokinen ja Julle Sumén .

Kolmas erä päättyi sitten tylysti numeroihin 0-5.
Ottelun lopputulos oli 7-8 (3-2, 4-1, 0-5).

Tor matkustaa viikonloppuna Pohjanmaalle missä Blue Fox on vastustajana lauantaina ja SB Vaasa suunnuntaina.

Iiro Liede teki pelissä yhden maalin ja sai yhden syöttöpisteen. Foto: Benny Liljendahl

Iiro Liede teki pelissä yhden maalin ja sai yhden syöttöpisteen. Foto: Benny Liljendahl

Torin pisteet: Jesse Tolvanen 2+1, Julle Sumén 2+0, Iiro Liede 1+1, Jonas Hällfors 1+0, Jere Jokinen 1+0, Andreas Hietala 0+2, Matias Palm 0+1, Peik Salminen 0+1.

Tulospalvelu.

Lehdistötilaisuus.

Maalikooste.