NST – Tor 7 – 4

This post is also available in: ruotsi

– Meidän peli on juuri nyt liian rikkonaista. Tulee mustia hetkiä jolloin mikään ei onnistu. Pelataan välillä 10 minuuttia tosi hyvin mutta sitten peli hajoaa. Pitäisi päästä vähän enemmän siihen vakiotasoon.

Näin sanoo Torin maalivahti Henri Haapaniemi NST-pelin jälkeen sunnuntai-iltana. Haapaniemi on tehnyt ehjän suorituksen ja torjunut monta laukausta. Häntä ei voi syyttää 7-4 tappiosta.

Loviisan Tor pääsi hyvin vauhtiin kolmannessa erässä ja nousi 4-1 tappioasemasta tilanteeseen 4-3. NST meni johtoon 5-3 mutta Tor nousi siitäkin ja teki ajassa 52.22 5-4.
Tämän jälkeen ei sitten enää mikään mennyt niin kuin Strömsössä, jos näin voi sanoa. Tuomas Savukosken viiden minuutin rangaistus ajassa 55.06 tiesi sen että Tor pelasi loppuajan vajaalla miehistöllä. Sen jälkeen tuomittiin sekä Torille että NST:lle myös muita ulosajoja, mutta ottelu oli jo tavallaan ratkennut. Ylivoimamaali tiesi NST:lle 6-4 ja pallo tyhjään maaliin vielä sen jälkeen 7-4.

Jonas Hällfors teki yhden maalin ottelussa.

Jonas Hällfors teki yhden maalin ottelussa.

Peli alkoi tasaisissa merkeissä. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 1-1. NST meni johtoon ajassa 8.12 mutta Tor kavensi nopealla hyökkäyksellä 1-1 ajassa 18.31, maalintekijänä Jesse Tolvanen. Torilla oli kaksi ylivoimatilannetta mutta ei pystynyt niitä hyödyntämään.

Toisessa erässä NST oli tehokas. Joukkue teki kolme maalia noin kolmessa minuutissa, yksi niistä oli yv-osuma. Torin 4-2 maali oli myös yv-maali, Jonas Hällforsin tarkka kaukolaukaus.

Jesse Tolvasen tehot pelissä 2+0. Foto: Benny Liljendahl

Jesse Tolvasen tehot pelissä 2+0. Foto: Benny Liljendahl

Kolmas erä tarjosi vauhdikasta peliä ja hyvää taka-ajoa. Jesse Tolvasen kääntölaukaus ajassa 44.53 oli hieno ja tilanne kaventui 4-3. NST meni karkuun vielä yhdellä maalilla mutta Tor kavensi 5-4 kun kotijoukkueelta karkasi pallo ja Markus Hällsten nappasi sen ja teki 5-4. Torilla oli kova meno päällä ja monta hyvää yritystä, tolppalaukauskin. Mutta tämä ei tällä kertaa riittänyt.

Uutta yritystä jälleen kotona keskiviikkona 12.10 jolloin vastustajaksi saapuu HIFK. Ottelu alkaa kello 18.30 Loviisan liikuntahallissa.

Ottelusta yhteenveto, florball.fi