Tor – Steelers 5-7

This post is also available in: ruotsi

Kotijoukkue sai lentävän startin sunnuntai-illan pelissä Steelersiä vastaan. Vajaan kolmen minuutin jälkeen tilanne oli 2-0. Vastustajat kavensivat 2-1 ylivoimalla mutta myös kotijoukkue sai yv-maalin ja meni 4-1 johtoon kun peliä oli pelattu 14.35. Neljäs osuma oli kaunis sellainen kun Jesse Tolvanen ohjasi pallon maaliin Dan Forsströmin tarkasta syötöstä.

Toisessa erässä Steelers teki kaksi maalia viidessä minuutissa. Erä oli silti melko tasainen mutta Steelers vei sen numeroin 1-3.
Kolmannessa erässä vierasjoukkue piti temponsa yllä ja karvasi tehokkaasti. Kotijoukkueella oli kyllä hyviä maalintekopaikkoja mutta ei saanut yhtään osumaa. Steelers onnistui siinä paljon paremmin ja voitti erän numeroin 0-3.

– Toisessa ja kolmannessa erässä pallo ei liikkunut meillä toivotulla tavalla, sanoo Torin päävalmentaja Sebastian Freudenthal. Puolustajat eivät löytäneet vapaita miehiä joille syöttää palloa.
Steelersin valmentaja Jani Järvinen sanoo, että divarissa tullaan tällä kaudella näkemään paljon tasaisia pelejä.
– Loviisassa ei ole koskaan helppo pelata mutta toisessa ja kolmannessa erässä onnistuttiin, saimme aktiivisella pelityylillä paljon pallonriistoja aikaan.
Torin paras pelaaja Jonas Hällfors toteaa, että kotijoukkueen eistys ei kokonaisuutena ollut huono mutta silti tuli tappio. Hän loukkasi myös nilkkansa eikä pystynyt pelamaan ottelua loppuun saakka.
– Huomenna pitää mennä kuvauksiin, en tiedä miten se tapahtui mutta nilkka vääntyi pahasti.

Peli päättyi 5-7 (4-1, 1-3, 0-3).

Ottelusta Tulospalvelun yhteenveto löytyy tästä.
Maalikooste.
Lehdistötilaisuus.

Torin pisteet: Jonas Hällfors 2+0, Jesse Tolvanen 1+1, Dan Forsström 1+1, Sami Aalto 1+0, Joni Niiranen 0+2.
Kultamitali: Ville Lastikka, Steelers.
Hopea: Jonas Hällfors, Tor.
Pronssi: Teemu Metsälä, Steelers.
Östnylandlehden tähdet: Jonas Hällfors 3, Niko Nordström 2, Jesse Tolvanen 1.
Nälkäisin pelaaja: Jesse Tolvanen.
Seuraava ottelu: Lauantaina 17.10 klo 17 Tor – Erä Akatemia.

Teksti/Text: Carita Liljendahl