M-Team on Torin seuraava vastustaja / Tor möter M-Team

Playoffpelit jatkuvat divarissa Torin osalta lauantaina vierasottelulla. Vastaan asettuu M-Team.
Toisessa välieräottelussa kohtaavat Steelers (Hämeenlinna) ja Welhot (Kuopio).

Sekä salibandyjaoston puheenjohtaja Mikael Forstén että Torin valmentaja Sebastian Freudenthal odottavat tiukkaa vääntöä.
Molemmat ovat myös tyytyväisiä siihen, että ottelupariksi tuli juuri M-Team. Matka Helsinkiin on lyhyt.

– Joukkue sopii meille muutenkin hyvin, sanoo Freudenthal. M-Teamin pelitapa on aika samanlainen kuin meidän. Monet vastustajien pelaajista ovat olleet kauan mukana kuten osa meidänkin pelaajista. Otteluissa ei pitäisi olla turhaa hermoilua ja kyttäämistä, aika suoraa ja kovaa peliä odotan.

Myös Forstén katsoo, että Torilla on kaikki mahdollisuudet voittaa pelejään. Seuralle on myös mukavaa, että tällä kertaa ei tullut pitkä matka. Fanit lähtevät nyt varmasti lauantain vieraspeliä seuraamaan paikan päälle.

Teksti/Text: Carita Liljendahl

Playoffmatcherna fortsätter på lördag för Lovisa Tors del i division ett med bortamatch mot M-Team.
Det andra semifinalparet är Steelers från Tavastehus som möter Welhot från Kuopio.

Såväl Tors tränare Sebastian Freudenthal som innebandysektionens ordförande Mikael Forstén är glada för att motståndet blev just M-Team. Resan till Helsingfors är kort, de supportrar som inte åker buss kommer med egna bilar till matchen.

– M-Team passar också annars bra som motståndare, säger Freudenthal. Laget spelar på ganska samma sätt som vi, där finns spelare som varit med länge så som många av våra spelare varit. Jag tror inte det blir något nervöst och avvaktande spel utan mer ett ganska tufft och rakt sådant.

Också Forstén anser att Tor har alla möjligheter att besegra M-Team och ta sig vidare till sista omgången.