Tor voittoon BlueFoxista ja PSS:stä!

Tor otti voitot viime viikolla lauantaina BlueFoxista kotona ja keskiviikkona PSS:n vieraana. 

 

 

 

 

Tor – BlueFox

Tor lähti otteluun parantamaan peliä kokonaisuudessa edellisestä ottelusta. Aikaa harjoitella asioita olikin, kun aikaa edellisestä tappiollisesta Erä ottelusta olikin reilut 2 viikkoa. Focuksena joukkueella oli hyökkäyspään pallollinen pelaaminen ja tietysti puolustuspeli.

Ottelu eteni lähes alusta loppuun Torin hallinnalla. Pallo liikkui nopeasti ja tehokkaasti, eikä BlueFox päässyt kovin vaarallisille paikoille. Kaksi ensimmäistä erää oli Torilta kauden parasta peliä. Tästä kertoikin ottelun lukemat 2.erätauolle mentäessä 4-0.

Kolmannen erän alkuun BlueFox pääsi peliin mukaan 5vs3 ylivoimalla, Samir Mountassirin maalilla. Tor kuitenkin ratkaisi pelin muutama minuutti myöhemmin kun Tuomas Savukosken spinari puri keskialueella ja pallo kantilta alanurkkaan ja peli 5-1.  BlueFox tuli vielä kolmen maalin päähän, mutta Andreas Hietala maalasi tyhjiin vielä alivoimalla. Viimeisellä kymmenellä sekunnilla BlueFox teki loppulukemiksi 6-3.

Ottelu siis Torilta kauden parasta peliä. 5vs5 pelillä vastustajaaei päästetty maalipaikoille ja jos päästettiin niin Niko Nordström oli maalilla aivan ilmiöminen! Torjuntaprosentti miehellä illan ottelussa 92.1% 35 torjunnallaan. Alivoima toimi hyvin, 5 jäähyä Torille ja yksi päästetty maali 5vs3 alivoimalla.

 

Tor Vs. BlueFox

Aalto – Hietala – Hällfors

Jokinen – Forsström

 

Salminen – Niiranen – Andersson

Kelloniitty – Sved

 

Lindblom – Luode – Savukoski

Imjack – Flinck

Arnkil – Rosqvist

 

Nordström (Hovi)

 

 

PSS – Tor

Ottelu oli varsin kaksijakoinen, Torin hallitessa peliä ja PSS:n keskittyessä vastahyökkäyksiin. Tor karkasi alusta asti johtoon, mutta toisessa erässä selkien suoristuessa PSS pääsi lukemien valossa otteluun mukaan. Kolmannessa erässä Tor sitten meni menojaan, karaten 5-12 voittoon.

 

Kokoonpano oli ottelussa sama kuin BlueFoxia vastaan.