Tor kotivoittoon pitkän kaavan kautta!

Tor otti kauden kolmannen voiton Divarissa kotiottelussa SBS Wirmoa vastaan. Tor hallitsi ottelua alusta loppuun, mutta lukuisat keskialueen virheet ja maalipaikkojen tuhlailu piti Wirmon ottelussa mukana. 

Tor lähti otteluun vierastappio Hämeenlinnasta niskassaan ja tavoitteena oli parantaa joukkueena peliä, sekä tietysti kaksi sarjapistettä. Torin kokoonpanossa ei juurikaan yllätyksiä nähty ja jalkeilla olikin 3 täyttä viisikkoa.

Tor aloitti ottelun vahvasti ottamalla pallonhallinnan itselleen. Paikkoja saatiin luotua ensimmäisestä vaihdosta alkaen. Ajassa 6.32 nähtiin ottelun avausmaali. Niklas Anderssonin poikkikentän syöttö katkaistiin, mutta pallo lipui keskiviivan tuntumaan Joni Kelloniitylle, joka tälläsi vastapalloon ensimmäisen maalin Torin paidassa. Ajassa 8.48 Torin ylivoima päättyi lyhyeen Deina Imjackin 2 minuutin jäähyyn ja tilanteesta rankkari Wirmolle. Tämän kuitenkin Niko Nordström otti hienosti kiinni. Ottelua jatkettiin 4 vs 4:llä ja 2-0 syntyi Peik Salmisen komealla one-timerilla, syöttäjänä Joni Niiranen. Vain 29 sekunttiä myöhemmin rangaistusten juuri päätyttyä, Tor pelasi lepsusti omassa päädyssä ja Wirmo rankaisi heti 2-1. Ajassa 14.36 Wirmo rankaisi jälleen Torin omanpään virheestä 2-2. Kolmannen erän loppuun Jimmy Sved vei Torin vielä 3-2 johtoon hienolla rannelaukaksella. Näistä lukemista erätauolle.

 

Toisessa erässä maalinteon aloitti Wirmo. Keskialueen karvaus tuotti tulosta ja pallo takatolpalle ja maaliin, ottelu tasan 3-3. Vajaa minuutti tästä Andreas Hietala seurasi Jonas Hällforssin maalille ajon loppuun ja laittoi karat sisään pakin puikoista. Seuraavat kaksi maali menivät taas vierasjoukkueelle ja toiselle tauolle lähdettiin vierasjoukkueen johtaessa 4-5.

 

Kolmanteen erään lähdettäessä Tor teki pieniä ketjumuutoksia ja peli alkoi rullatakkin molemmilla kentällisillä jatkuvasti Wirmon päädyssä. Torin painostus tuotti tulosta ajassa 53.24 kun Kelloniitty katkaisi Wirmo hyökkäyksen lyömällä pallon väljemmille vesille, joka onnekkaasti menikin suoraan vaihdosta tulleelle Niiraselle joka kiersi varmasti maalivahdin yksinläpi tilanteessa ja ottelu tasoihin. Molemmilla joukkueilla oli viimeisellä 5 minuutilla paikat ratkaista ottelu, mutta kolmatta kertaa putkeen Torin kotiottelu jatko-ajalle.

 

Jatkoaikaa ehti kulua 1.51 kun Torin pitkän hyökkäyksen päätteeksi Jonas Hällforsin millintarkka laukaus ohi Wirmo-maalin, päätylaidan kautta suoraan takatolpalle Kelloniitylle ja pallo sisään. Jatko-aikavoitto Torille 6-5.

 

Torin kokoonpano Vs. SBS Wirmo

1.kenttä

Salminen – Hietala – Hällfors

Imjack – Forrström

 

2.kenttä

Aalto – Niiranen – Andersson

Kelloniitty – Sved

 

3.kenttä

Vanhala – Jokinen – Lindblom

Luode – Karvinen

 

4.kenttä

Rosqvist – Arnkil – Flink

 

Mv: Nordström (Hovi)

 

MAALIKOOSTE

 

 

LEHDISTÖTILAISUUS

 

 

Torin tehomiehet:

Kelloniitty 2+0

Niiranen 1+1

Hällfors 0+2

Salminen 1+0

Hietala 1+0

Sved 1+0

Andersson 0+1

Vanhala 0+1