Tor – Indians 7-8 ja

Loviisan Tor lähti hakemaan täyttä pistepottia rohkealla pelillä. Ottelun ensimmäisessä erässä Tor loi mukavasti paikkoja mutta vieraiden maalissa läpi ottelun hienosti pelannut Marek Öige piti Indiansin mukana pelissä. Paremman viimeistelyn ansiosta Indians pääsi ensimmäiselle erätauolle maalin johdossa.

Vaikka loviisalaisten tilanne sarjataulukossa oli erittäin tukala nähtiin tänään välillä ehkä kauden parasta Toria. Kokeneen kaartin johdolla saatin päälle hyvä taisteluilme, joka näkyi parhaiten Dan Forsströmin ensimmäisen jäähyn aikana. Jäähyn aikana joukkue pelasi rohkeasti ja taitojen ylärajoilla pallon pysyessä isännillä melkein koko kaksiminuuttisen ajan.

Tor sai kolmannessa erässä käännettyä maalin tappioaseman kolmen maalin johtoon. Tämän jälkeen tapahtui tällä kaudella valitettavan usein nähty romahdus joka huipentui Indiansin tasoitukseen ajassa 59:59.

Jatkoajalla vieraiden tehomies Toropainen iski pallon verkkoon, samalla hetkellä sammui Torin viimeinen toivonkipinä sarjapaikan säilyttämisestä.

Torin tehomiehet:

Horn 2+0
Niiranen 2+0
Hietala 0+2
Andersson 0+2
Kortelainen 1+0
Salminen 1+0
Mäki 1+0
Moilanen 0+1
Imjack 0+1
Venäläinen 0+1

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Kuvaus ja editointi Harri Hellstrand