Tor – SPV 6-13

Loviisan Torin salama-alku ei saanut hallitsevaa mestaria kanveesiin, SPV ehti kääntää kolmen maalin tappioaseman vielä ensimmäisen erän puolella. Toinen erä ehti vanheta ainoastaan kuusi sekuntia ennen kuin SPV lisäsi johtoaan, tästä huolimatta peli pysyi pitkään tasaväkisenä. Kolmannessa erässä vieraat rokottivat isäntien pallonmenetyksistä. Vasco Vanhala pääsi ottelun loppupuolella yrittämään uransa avausmaalia rangaistuslaukauksesta, tällä kertaa maalivahti veti kuitenkin pitemmän korren.

Torin seuraava vastustaja on sarjataulukossa sijalla 12 majaileva Nokian KrP. Ottelu pelataan keskiviikkona 15.1., paikka Loviisan liikuntahalli, aika klo 18:00. Tule kannustamaan Tor voittoon!

Torin tehomiehet:

Horn 2+1
Venäläinen 2+0
Andersson 1+1
Niiranen 0+2
Salminen 1+0
Mäki 0+1
Hietala 0+1

Maalikooste

Kuvaus ja editointi Harri Hellstrand