Tor – TPS 4-3

Loviisan Torin vuoden viimeisessä ottelussa nähtiin kovaa taistelua ja uhrautumista joukkueen eteen. TPS oli ehkä taitavampi joukkueena, mutta loviisalaisten periksiantamattomuus palkittiin kahdella pisteellä. Tor sai otteluun loistavan alun, ensimmäinen laukaus upposi verkkoon. Maalin jälkeen Tor oli välillä kovassakin pyörityksessa, mutta läpi ottelun maalintekovaikeuksien kanssa paininut TPS ei saanut valotalululla näkyvää tulosta aikaan.

Toiseen erään TPS tuli jos mahdollista entistä kovemmalla asenteella. Peli pyöri jatkuvasti Loviisan päädyssä, mutta Torin maalissa pelannut Niko Nordström oli kuitenkin oivalla pelipäällä. Niko sai myös tukea kenttäpelaajien hyvästä peittopelistä. Kesken pahimman pyörityksen Tor pääsi kuin varkain iskemään kaksi nopeaa maalia. Torin toista maalia edelsi tänään mainiosti raataneen Dan Forsströmin pallonriisto.

Kolmas erä toi trillereistä tykkääville viihdettä koko rahalla. TPS sai ketsuppipullonsa auki Torin neljännen maalin jälkeen ja kolmessa minuutissa tilanne oli kutkuttava 4-3. Runsaslukuisen loviisalaisyleisön riemuksi ottelussa ei nähty lisäosumia. Voiton myötä Tor luovutti jumbopaikan ottelun vähemmän pelanneelle OLS:ille.

Torin seuraava ottelu pelataan 4.1. vieraissa, vastustajana Tapanilan Erä.

Torin tehomiehet:

Mäki 1+1
Jaakkola 1+0
Lehkonen 1+0
Imjack 1+0
Forsström 0+1
Andersson 0+1

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Kuvaus ja editointi Harri Hellstrand