OLS – Tor 6-6

Oulussa käytiin perjantai-iltana tasainen kamppailu tärkeistä pisteistä. Paremmuudesta ei tällä kertaa saatu selvyyttä, tasatulos vastaa kenttätapahtumia varsin hyvin. OLS hallitsi ottelua lievästi ja pystyi luomaan useita maalipaikkoja. Torin maalipaikat olivat harvemmassa, mutta loviisalaisten tilanteet olivat hieman laadukkaampia. Maalinteko tuotti Torille jälleen vaikeuksia. Kolmannessa erässä Tor oli kaksi kertaa kahden maalin tappioasemassa, joten yhteenkin pisteeseen pitää olla tyytyväinen, vaikka enemmänkin oli tarjolla.

Loviisalaisten riveissä nähtiin uusi vahvistus. Otto Moilanen otti työesteiden takia poissa olleen Deina Imjackin paikan ykkösen pakkiparissa. Yhdeksän kuukauden tauko peleistä ei näkynyt missään. Otto oli kentällä puolisen tuntia ja selvityi tehtävästään mainiosti. Jatkossa Otto siirtynee hyökkääjäksi.

Torin rosterissa tapahtuu muitakin muutoksia. Mikko Saikkonen ei jatka joukkueessa. Ensi viikolla uutena pelaajana rinkiin liittyy puolustaja Timo Käck Top Teamista. Loviisan Tor haluaa kiittää Savonlinnan Top Teamia myönteisestä suhtautumisesta Timon siirtoon.

Taistelu liigapaikasta jatkuu lauantaina 28.12. Vastustajana TPS, paikkana Loviisan liikuntahalli, ottelu alkaa klo 17:00.

Torin tehomiehet:

Niiranen 1+2
Mäki 1+1
Salminen 1+1
Hietala 1+0
Andersson 1+0
Sihlman 1+0 (rl.)
Jaakkola 0+1