Tor – Oilers 3-8

Loviisan Tor ei onnistunut pysymään voittojen tiellä. Esport Oilers sai hyvän alun otteluun vieden ensimmäisen erän numeroin 3-0. Oilers ei päästänyt isäntiä missään vaiheessa kahta maalia lähemmäksi. Tor ei esittänyt tänään parasta peliään, voitosta taisteleminen olisi vaatinut parempaa viimeistelyä ja ehkä myös hieman onnea.

Kolmannessa erässä Tor muutti taktiikkaa rohkeammaksi, muutos ei valitettavasti tuottanut tällä kertaa toivottua tulosta. Torin kokoonpanosta puuttui tänään Jori Nyrhivaara, Teemu Jaakkola oli jälleen pelikuntoinen. Maalissa urakoi Tommy Grönberg.

Keskiviikkona 18.12. Tor matkustaa Tampereelle Classicin vieraaksi.

Torin tehomiehet:

Venäläinen 1+1
Horn 1+0
Andersson 1+0
Imjack 0+1
Mäki 0+1

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Kuvaus ja editointi Harri Hellstrand