Tor – Koovee 5-4

Sarjataulukkoa nopeasti vilkaisemalla oli itsenäisyyspäivän sävelet selvät. Torilla oli edessään erittäin tärkeä peli, jotkut puhuivat jopa pakkovoitosta. Parin viikon pelitaukoon mahtui sekä sairastelua ja loukkaantumisia, mutta peliä edeltävä viikko onnistui paremmin harjoituskentällä. Ennen ottelua ketään ei tarvinnut erikseen motivoida, kaikki olivat tietoisa pelin hengestä.

Tukalassa tilanteessa riskinä on että mailaa aletaan puristaa entistä enemmän. Tor onnistui kuitenkin tänään hienosti pitämään fokuksen pelissä ja onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla. Niko Nordström oli maalissa loistava, Rasmus Horn iskee tehoja jatkuvalla syötöllä, kokenut kaksikko Niiranen & Salminen kantoi myös kortensa kekoon. Ottelun lopussa nähtiin tiukkoja tilanteita, mutta Torin jäähy tapettiin loistavan yleisön tuella.

Torin viiteen viimeiseen peliin mahtuu neljä tasaväkistä ottelua, josta saalina kaksi voittoa ja kaksi häviötä. Joukkueen kehityskäyrä osoittaa ylöspäin, vaikka välillä tulee takapakkia. Onneksi loviisalaisyleisö jaksaa kannustaa omiaan, vaikka pelitapaa on muutettu täksi kaudeksi ehkä hieman passiivisemmaksi. Tänään ottelua seurasi 330 katsojaa.

Torin taistelu tärkeistä sarjapisteistä jatkuu sunnutaina, kun Loviisaan saapuu Esport Oilers. Ottelu alkaa klo. 17:00.

Torin tehomiehet:

Niiranen 2+0
Horn 1+3
Salminen 1+0
Sihlman 1+0
Mäki 0+1
Hietala 0+1

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Kuvaus ja editointi Harri Hellstrand