Indians – Tor 7-6

Loviisan Tor kärsi keskiviikon kamppailussa kirvelevän tappion Indiansille. Ottelun ensimmäinen erä oli pelillisesti heikko. Loviisalaiset sopivat erätauolla otteiden parantamisesta ja toinen erä olikin parempi. Ottelun kulminaatiopisteeksi muodostui kuitenkin Deina Imjackin ja Andreas Hietalan yhteentörmäys toisen erän puolessa välissä. Molemmat pelaajat joutuivat jättämään pelin kesken. Pelaajamateriaalin kapeneminen alkoi näkyä kolmannessa erässä, jonka alussa Tor vielä johti ottelua numeroin 5-2. Kolmannessa erässä Indians jaksoi kääntää pelin, Torin tankki tyhjeni harmittavasti aivan ottelun lopussa ajassa 59:49.

Torin seuraava ottelu pelataan 6.12. Loviisassa klo 17:00, vastustajana KooVee.

Torin tehomiehet:

Jaakkola 2+0
Mäki 1+2
Aalto 1+0
Horn 1+0
Andersson 1+0
Venäläinen 0+1
Forsström 0+1
Niiranen 0+1