NST – Tor 9-8 ja

Loviisan Tor ei onnistunut kartuttamaan pistetiliään illan kamppailussa Lappeenrannan NST:tä vastaan. Ottelun kaksi ensimmäistä erää tarjosivat tasaista vääntämistä. NST:n antama sokkihoito kolmannen erän alussa näytti tuovan isännille selvän voiton. Loviisan Tor ei kuitenkaan luovuttanut, kaksi nopeaa kavennusmaalia pitivät loviisalaiset mukana taistelussa. Aivan ottelun lopussa Tor onnistui hienosti vielä kahdesti pelatessaan kuudella kenttäpelaajalla. Ottelun ratkaisuksi muodostui kuitenkin Torille ajassa 59:21 tuomittu jäähy. NST iski voittomaalin jatkoajalla ajassa 60:36.

Otteluun lähdettiin valmentaja Ray Backmanin mukaan samoilla eväillä kuin edelliseen Happee-peliin. Kokoonpanokin oli pysynyt melkein samana, Niko Nordström otti paikan tolppien välissä ja Teemu Jaakkola tuli Antti Sihlmanin tilalle. Torin kolmonen oli tänään hyvällä pelipäällä, mutta Jori Nyrhivaaran loukkaantuminen sekoitti hieman sekä kokoonpanoa että peliä. Kolmanteen erään siirryttiin pelaamaan kahdella kentällisellä. Tilanteessa 8-4 Torin maalille vaihdettiin Tommy Grönberg.

Torin kaksi viimeistä ottelua ovat olleet lupauksia herättäviä. Seuraavaksi loviisalaisten nousukunnon tulee testaamaan SSV. Ottelu Tor – SSV pelataan lauantaina 16.11. klo 17:00 Loviisan liikuntahallissa,

Torin tehomiehet:

Aalto 2+0
Imjack 1+1
Forsström 1+0
Kortelainen 1+0
Salminen 1+0
Horn 1+0
Andersson 1+0
Hietala 0+2
Venäläinen 0+1
Lehkonen 0+1
Nyrhivaara 0+1
Niiranen 0+1
Mäki 0+1