Tor – Happee 9-8

Loviisan Tor onnistui viimein nappaamaan kauden avausvoittonsa loistavan taistelun jälkeen. Viime peleissä puolustus on ollut hyvällä mallilla mutta maalinteko on tökkinyt. Tänään onnistumisia nähtiin kentän molemmissa päissä. Joukkueesta ei löytynyt heikkoja lenkkejä. Jokainen kenttä pystyi haastaamaan kärkijoukkueisiin kuuluvan Happeen, vaikka kokoonpanomuutoksia jouduttiin tekemään vielä lämmittelyn jälkeen. Ville Lehkonen nousi kokoonpanoon Teemu Jaakkolan poisjäännin myötä. Ville kiitti vastuusta ja iski kaksi maalia. Rasmus Horn oli tehokas ykkösen oikeassa laidassa, neljä maalia yhteen peliin on kova suoritus.

Tor sai otteluun hyvän alun siirtyen jo 4-1 johtoon ensimmäisessä erässä. Happee hivuttautui pikkuhiljaa peliin mukaan, tasoitusmaali nähtiin kuitenkin vasta kolmannessa erässä. Loviisalaiset eivät tästä häkeltyneet, Peik Salmisen syötöistä Tor siirtyi hienosti kahden maalin karkumatkalle. Happeen kavennus reilut viisi minuuttia ennen loppua sai varmasti pulssin nousemaan ainakin katsomossa, mutta isännät onnistuivat varjelemaan johtonsa pelin loppuun asti.

Voitto oli elintärkeä koko kautta ajatelleen, tästä on hyvä jatkaa. Torin seuraava ottelu pelataan 7.11. Lappeenrannassa, vastassa tuolloin NST.

Torin tehomiehet:

Horn 4+0
Mäki 2+1
Lehkonen 2+0
Andersson 1+0
Aalto 0+2
Hietala 0+2
Salminen 0+2
Forsström 0+1

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Kuvaus ja editointi Harri Hellstrand