Josba – Tor 7-3

Loviisan Tor ei onnistunut vieläkään avaamaan pistetiliään tämän kauden Salibandyliigassa. Sunnutai-illan ottelu eteni tasaisissa merkeissä aina kolmannen erän puoliväliin saakka. Tilanteessa 3-3 Torille tarjoutui hyvä maalipaikka, mutta viimeistely ontui. Heti perään Josba onnistui maalinteossa. Tilanteessa 4-3 loviisalaisilla oli vielä parikin maalipaikkaa, pallo ei kuitenkaan löytänyt verkon perille, heti perään tyly isäntä löi lisää löylyä. Viimeisen maalin Josba viimeisteli tyhjään verkkoon.

Tor on tehnyt muutoksia puolustuspelaamiseen ja tulokset ovat jo näkyvissä. Taktiikkamuutoksen myötä maalintekopaikat ovat kuitenkin entistäkin harvemmassa, näin ollen kaivataan vielä enemmän terävyyttä maalintekotilanteissa. Maalintekijöitä on monenlaisia, jotkut survovat väkisin, jotkut taas jallittavat. Kaikkiin maalintekijöihin vaikuttava tekijä on itseluottamus. Itseluottamus taas kasvaa onnistumisien myötä, joten voittoja kaivataan.

Torin tehomiehet:

Mäki 1+1
Salminen 1+0
Niiranen 1+0
Andersson 0+1