SPV – Tor 9-6

Hieman terävämmällä viimeistelyllä Tor olisi tuonut muitakin tuliaisia Loviisaan kuin kokemusta. Maalipaikkoja oli riittävästi mutta kokemattomuus heijastuu myös maalintekotilanteisiin, tietynlainen määrätietoisuus puuttuu. Joukkue ei vielä pysty ehjään 60- minuuttiseen, mutta kuitenkin jengi on ottanut askeleita eteenpäin. Valmentaja Ray Backman haluaa tänään nostaa esille Miro Kortelaisen ennakkoluulottomat otteet, Rasmus Hornin kaksi maalia sekä Markus Neuvosen ensimmäinen maali liigassa. Torin paras pelaaja löytyi kuitenkin tolppien välistä, jossa Niko Nordström hoiti hommansa hienosti. Kauden avauspisteitä metsästetään seuraavan kerran ensi sunnuntaina Joensuussa. Vastustajana Josba, matsi alkaa klo 17:00.

Torin tehomiehet:

Peik Salminen 2+0
Rasmus Horn 2+0
Markus Neuvonen 1+1
Antti Sihlman 1+0
Miro Kortelainen 0+1
Teemu Venäläinen 0+1
Petri Mäki 0+1