Tor – Erä 4-16

Tulostaulu kertoo yleensä totuuden. Näin tänäkin iltana, kun Tapanilan Erä nöyryytti Loviisan Toria. Erä viimeisteli maaleja kovalla prosentilla, isännät olivat läpi ottelun askeleen jäljessä. Peli pyöri jatkuvasti Loviisan puolustusalueella, Torin hallitut hyökkäykset olivat harvassa, laadukkaat vedot sitäkin harvemmassa.

Torin aloittava ykkösketju Andersson – Niiranen – Mäki sai huilata kolmannessa erässä. Tilalle nostettiin nuorisoketju Aalto – Oikarinen – Vanhala. Ketju ehti olla neljä sekuntia kentällä ennenkuin Venäläinen tarjosi vaparista Oikariselle, tuloksena Oikarisen avausmaali liigassa. Sama ketju hankki Torille rangaistuslaukauksen, jonka Sihlman veivasi hallitusti verkon perille.

Torin alkukausi on tarjonnut kolme rumaa tappiota. Joukkue on tiedostanut että suunnan täytyy muuttua, niinpä keltapaidat lähtikin lenkille heti ottelun päätyttyä. Pisteistä taistellaan seuraavan kerran perjantaina 11.10. Tampereen Rahola Areenalla, vastustajana tuolloin Nokian Krp.

Torin tehomiehet:

Hietala 1+0
Lehkonen 1+0
Oikarinen 1+0
Sihlman 1+0
Nyrhivaara 0+1
Venäläinen 0+1

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Kuvaus ja editointi Harri Hellstrand