Tor – Oilers 3-6 (1-3, 0-1, 2-2)

Loviisan Torin tappioputki sai jatkoa kun Espoon Oilers kävi hakemassa pisteet Loviisan pallohallista. Tor ei hyvästä yrityksestä huolimatta pystynyt missään vaiheessa ottelua haastamaan vieraita toden teolla. Varsin usein jouduttiin hyökkäämään vieraiden koko viisikkoa vastaan samalla kun suurin osa vedoista jäi joko peittoon tai paukkui päätyseinään. Valmentaja Ray Backmanin mukaan muutama kikka tehojen esiin kaivamiseksi saattaa löytyä, joukkueen kapteeni lupasi ainakin suorittaa vetotreenejä viikon aikana.

Tappioputkesta huolimatta pudotuspelipaikka on ainoastaan yhden pisteen päässä. Torilla on jäljellä kolme ottelua runkosarjassa, ensi viikonloppuna pelataan vieraissa erittäin tärkeistä pisteistä. Lauantaina vastassa on Koovee, sunnuntaina matka jatkuu Etelä-Pohjanmaan lakeuksille.

Torin tehomiehet: Etholen 1+1, Andersson 1+0, Kivilehto 1+0, Hällfors 0+1, Salminen 0+1