Tor – Josba 4-5 ja. (0-1, 2-1, 2-2, 0-1)

Loviisan Tor ei onnistunut nappaamaan pisteitä Josbalta. Molemmat joukkueet pelaavat tavallaan jo tässä vaiheessa kautta omia playoffejaan, vaikkakin tavoitteet ovat joukkueilla erillaiset. Tänä iltana vieraiden halu välttää putoamista oli kovempi kuin Torin halu päästä pudotuspeleihin.

Ottelu seurasi pitkälti samaa kaavaa kuin edellinen Classic-peli. Ensimmäisessä erässä peli oli sekavaa ja huolimatonta, toisessa erässä otteet paranivat ketjumuutosten myötä. Kolmanteen taas huono alku, mutta Teemun Jaakkolan onnistumisten myötä päästiin jatkoajalle. JA:lla Tor vei peliä, mutta Josba onnistui maalinteossa.

Seuraava ottelu pelataan maanantaina 18.2., vastustajaksi saapuu Espoon Oilers.

Torin tehomiehet: Jaakkola 1+2, Salminen 1+1, Etholen 1+0, Hällfors 1+0, Andersson 0+1